REFERENCIÁK EFA-SRT® MS EFA-SST® Efficient EFA-SRT® EFA-STR® EFA-SST® EFA-SRT® MTL EFA-SST® TK-100 EFA-SCAN®

A logisztikai szektor számára kifejlesztett EFAFLEX gyorskapuk megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Felgyorsítják a logisztikai folyamatokat, így energiahatékony működést tesznek lehetővé. Sokoldalú, hosszú élettartamú, alacsony karbantartásigényű költséghatékony ipari kapuk a logisztikai szektor számára. Egyedi ipari kapurendszerek széles választéka beltéri és kültéri használatra.

Logisztika

  • Megbízható gyorskapuk
  • Magas nyitási és zárási sebesség akár 3,6 m/s
  • Kiemelkedő szélállóság, ideális csarnok elválasztásához

EFA-SRT® MTL

Az EFA-SRT® MTL gyorskapu alkalmazható intenzív logisztikai és kereskedelmi területen, időjárástól védett, zárt térben. Használatával elkeríthetők a veszélyes üzemterületek a dolgozók és a berendezések védelme érdekében. Az MTL gyorskapu kiegészíthető hagyományos EFAFLEX védelmi rendszerekkel (pl. biztonsági él, fénysorompó vagy kapuvonali TLG fényrács).

Katalógus

EFA-SRT® MTL

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SST®

A kereskedelmi és logisztikai épületek energetikai paramétere kiemelten fontos költségtényező a gazdasági társaságok számára. Az EFA-SST® spirálkapu hőszigetelt, hőhídmentes kapulapja és gyors nyitási sebessége végett energiatakarékos. Alacsony karbantartási igénye gazdaságos működtetést tesz lehetővé.

Katalógus

EFAFLEX SST®

Hőszigetelt gyorsmozgású spirálkapu temperált területekhez

Letöltés

EFA-SST® Efficient

Az EFA-SST® Efficient szigetelt ajtólapja és a lánchajtása lehetővé teszi a kompakt, keskeny tokméretet, kis beépítési hely esetén is alkalmazható. Az EFAFLEX Efficient kis karbantartásigényű. Becsukódáskor automatikus lezárás történik, megnehezítve a betörést.

Katalógus

EFA-SST® Efficient

Hőszigetelt gyorsmozgású spirálkapu temperált területekhez

Letöltés

EFA-SRT®

Extrém magas targoncaforgalom esetén az EFAFLEX SRT® feltekeredő gyorskapu a legjobb kapumegoldás. A szilikonmentes PVC-ből vagy a PU-nal impregnált PES szövetből készült kapulap rendkivül tartós. Végtelen műszaki paraméterrel rendelhető univerzális gyorskapu. Alacsony karbantartásigénnyel működtethető.

Katalógus

EFAFLEX SRT®

Extrém magas targoncaforgalom esetén

Letöltés

EFA-STR®

Az EFA-STR® turbókapuakár 4 m/sec hihetetlen sebességgel nyílik; ez világrekord! Alkalmazásával a logisztikai folyamatok gyorsabbá és hatékonyabbá válnak. Az EFA-STR® turbókapu alaptartozéka az infravörös fényfüggöny és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Katalógus

EFAFLEX STR®

A spiráltechnika és a rugalmas kapulap kombinációja révén az EFA - STR® akár 4,0 m/sec nyitási sebességgel a világ leggyorsabb kapuja

Letöltés

EFA-SST® TK-100

Mélyfagyasztott áruk minőségének megőrzése – energiahatékony logisztikai épületek gyorskapuja. Az EFAFLEX mélyhűtött területek egykapus zárására fejlesztett ipari kapujának alkalmazásával megvalósítható az üzemeltetési költségek csökkentése! A kapu felületén a tömítésprofilokba és az alsó profilba fűtőszálak kerültek beépítésre.

Katalógus

EFA-SST® TK-100

Mélyhűtött terekre tervezett gyorsmozgású spirálkapu

Letöltés

EFA-SRT® MS

Helytakarékos, kompakt kialakítású. Erős igénybevételre tervezett keresztstabilizált kapulappal készül. Robotcellák, automatizált logisztikai és gyártási folyamatok gépvédelmi gyorskapuja. Nagy színválasztékban rendelhető. Alapfelszereltség a figyelmeztető jelzőcsíkok.

Katalógus

EFA-SRT® MS

Gépvédelmi felfelé letekeredő ipari kapu

Letöltés

EFA-SCAN®

Az EFA-SCAN® az ipari kapuk esetén használható lézerszkenner. Impulzusadó, biztonsági rendszerfeladatokat lát el, 10 x 10 m területet érzékelve a kapu előtt. A komplex szoftveralgoritmusok megakadályozzák a kioldást eső, hó és idegen fény esetén. Ezáltal az EFA-SCAN® külső szerelésre is alkalmas.

Katalógus

EFA-SCAN®

Ipari kapuk esetén használható lézerszkenner

Letöltés

EFA-SmartConnect®

Az innovatív EFA-SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója, az EFAFLEX új dimenziót teremtett az ipari kapuk használatához, bekapcsolva gyorskapuit az IPAR 4.0 folyamatokba, a robotcellák és automata gyártósorok hálózatába, okos épületüzemeltetési rendszerekbe. A modul alkalmazásával az EFAFLEX Hungária Kft. prediktív karbantartás szolgáltatást nyújt partnerei számára. Cél a közel 100 %-os üzemhányad, megelőzve a meghibásodások okozta üzemszünetet és költségeket.

Katalógus

EFA-SmartConnect®

SmartConnect® IoT modul

Letöltés

Referenciák