Parkolóházak és mélygarázsok

A parkolóházak és a mélygarázsok EFAFLEX gyorskapuja, megakadályozza az illetéktelenek bejutását, lezárja az esetleges szennyeződések elől a belső parkolóhelyeket. A hőszigetelt, hőhídmentes kapulappal szerelt EFAFLEX gyorskapuk – Költséghatékony működést tesznek lehetővé az irodaépületek, társasházak, kereskedelmi épületek üzemeltetői számára. Az autóáthajtásra alkalmas kapuhoz azonos designnal gyalogos kapu is rendelhető. Szűk beépítési helyek esetén is alkalmazható.

Parkolóházak és mélygarázsok

  • Akár 250 000 nyitási ciklussal évente
  • Megbízhatóság és gyorsaság az illetéktelenek kizárása érdekében
  • A kapukeret és kapulamellák színe a homlokzat színéhez igazítható
  • Épületüzemeltetési rendszerintegrációra alkalmas EFA-SmartConnect® modul

Kapcsolódó megoldások

Gyorsmozgású hőszigetelt ipari spirálkapu EFA-SST®

EFA-SST®

A kereskedelmi és logisztikai épületek energetikai paramétere kiemelten fontos költségtényező a gazdasági társaságok számára. Az EFA-SST® spirálkapu hőszigetelt, hőhídmentes kapulapja és gyors nyitási sebessége végett energiatakarékos. Alacsony karbantartási igénye gazdaságos működtetést tesz lehetővé.

Gyorsmozgású hőszigetelt ipari spirálkapu EFA-SST® PS

EFA-SST® PS

Az EFAFLEX német gyártó az EFA-SST® PS kapuval speciális, a parkoló- és garázsrendszerek igényeinek megfelelő helytakarékos kaput fejlesztettek ki. Alacsony beépítési adottság mellett is alkalmazható, gyors, biztonságos kapu-megoldás.

Gyorsmozgású turbókapu EFA-STT®

EFA-SST® Premium

Ez a kapu a legjobb megoldás, mikor a kapu használatakor fontos a másik oldal láthatósága vagy extra fény szükséges a kereskedelmi csarnokok területén. Az akril panoráma lamellák révén az EFA-STT® kapulapja akár 70%-ban átlátszó remek dizájn az épületek homlokzatán!

Szigetelt harmonikakapu EFA-SFT® THERM

EFA-SFT® THERM

Az EFAFLEX harmonikakapuk kaphatók hőszigetelt változatban, hőhídmentes acélprofilokkal EFA-THERM® lamellákkal, háromrétegű PMMA üvegezéssel vagy szigeteletlen változatban. Gyors, robosztus, gazdaságos, minimális helyigényű. A vízszintes harmonikamozgással azonnal szabaddá teszik a teljes kapumagasságot.

Szigeteletlen harmonikakapu EFA-SFT®

EFA-SFT®

Az EFAFLEX harmonikakapuk kaphatók hőszigetelt változatban, hőhídmentes acélprofilokkal EFA-THERM® lamellákkal, háromrétegű PMMA üvegezéssel vagy szigeteletlen változatban. Gyors, robosztus, gazdaságos, minimális helyigényű. A vízszintes harmonikamozgással azonnal szabaddá teszik a teljes kapumagasságot.

EFA-SmartConnect®

SmartConnect®

Az innovatív EFA-SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója, az EFAFLEX új dimenziót teremtett az ipari kapuk használatához, bekapcsolva gyorskapuit az IPAR 4.0 folyamatokba, a robotcellák és automata gyártósorok hálózatába, okos épületüzemeltetési rendszerekbe. A modul alkalmazásával az EFAFLEX Hungária Kft. prediktív karbantartás szolgáltatást nyújt partnerei számára. Cél a közel 100 %-os üzemhányad, megelőzve a meghibásodások okozta üzemszünetet és költségeket.

Gyorsmozgású hőszigetelt ipari spirálkapu EFA-SST® Efficient

EFA-SST® Efficient

Az EFA-SST® Efficient szigetelt ajtólapja és a lánchajtása lehetővé teszi a kompakt, keskeny tokméretet, kis beépítési hely esetén is alkalmazható. Az EFAFLEX Efficient kis karbantartásigényű. Becsukódáskor automatikus lezárás történik, megnehezítve a betörést.

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved