Gyorsmozgású turbókapu EFA-STT®

EFA-SST® Premium

EFA-STT® turbókapu

  • Kizárólag nálunk (!) ütközésálló kivitel fém vagy akril kapulap esetén is
  • A kapulap akár 70%-a kristálytiszta akril lamellákból áll
  • Közel légzáró
  • Anyagzsilipekhez is alkalmazható
  • Nyitás akár 2,5 m/sec
  • Zárás akár 0,75 m/sec
  • 200.000 nyitási ciklusra tervezve
  • Standard méretek max. Sz=4.000mm x Ma=5.000mm

Akril panoráma lamellák - több fény

A fényáteresztő kapu megoldás

A kristálytiszta akril panoráma lamellák révén az EFA-STT® kapulapja akár 70%-ban átlátszó - ez teszi egy világszerte egyedülálló gyorsmozgású kapuvá: robusztus, és mégis szinte átlátszó.

Előny, amely mindenki számára rögtön látható

Azokban az esetekben, mikor a kapun való áthaladás előtt lényeges, hogy látható legyen a másik oldal vagy extra fény szükséges a létesítményen belül, ez a kapu remek megoldást ad. Alkalmazásával elkerülhetők a balesetek és felgyorsíthatók a zökkenőmentes szállítási folyamatok. Az átlátszó kapulap különleges, elegáns megjelenést kölcsönöz az ipari épületeknek.
Az EFA-STT® kapulap a spirálban egymástól távol tekeredik fel - a rétegek így nem érintkeznek. Ennek köszönhetően az átlátszó lamellák sok év után is karcmentesen biztosítják a szabad átlátást.

Tökéletes kapulap megvezetés

A tökéletes kapulap megvezetés

Ezerszer másolva - és még mindig az élen!
A kapulap nem egy tengelyre tekeredik fel, hanem a szabadalmaztatott EFAFLEX spirálban helytakarékosan, de távolságot tartva. Ezzel a működési elvvel ez egy egyedülálló ipari kapu konstrukció, mely összeköti a legjobb nyitási sebességet, a hosszú élettartamot és a hatékonyságot. A spirálnak köszönhető a kapu halk és kopásmentes működése.

Csak az EFAFLEX-nél! Ütközésvédelem bármely kapulap esetén!

Szélálló ipari kapu - tökéletes zárás

Remek megoldás a szélfogó zsilipekhez

A szélfogók alkalmazása elengedhetetlen olyan épületekben, mint pl. az autóipari csarnokok. Az EFA-STT® átlátszó lamellái sok világosságot engednek át az üzemi területek közt. Szabad átlátást biztosítanak, nagyobb teret hoznak létre, lehetővé téve a helységek közötti átlátást csukott kapuk esetén is.

Az univerzális kapu

Univerzálisan használható

Az EFA-STT® szinte valamennyi ipari és kereskedelmi szektorban használható ipari gyorskapu típus. Terméktulajdonságai, a modern, átlátszó megjelenése, a gyors nyitási sebessége és a max. 8.000 mm x 7.800 mm beépítési mérete, alkalmassá teszik a legkülönbözőbb felhasználási területen való működésre.

Egyedi design, alkossa meg ipari kapuját

Az EFA-STT® lamellák egyedi megjelenést adnak a turbókapuknak. Ez a gyorskapu bármely használati igény teljesítésére megfelelő. Szériagyártásban az EFA-STT® turbókapu összes átlátszó lamelláját PVC-mentes fényáteresztő akrilból készítjük. Kívánság szerint tetszőleges kombinációjú szürkére festett lamellákkal is kivitelezhető. Éppúgy opcionális egy transzlucens lamella optika is, mely átengedi a fényt, egyúttal véd a kéretlen betekintés ellen.

Termékgaléria

Katalógus letöltése
Letöltés

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát.
A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók.
Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.
További perifériák és tartozékok

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center | 1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
+36 1 789 5508
info[@]efaflex.hu
Közösség
Copyright © 2023 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved