Műszaki információ

Tisztelt építész, technológiai tervező vagy beruházó!

Az EFAFLEX a gyorsaságot és a biztonságot jelenti az ipari kapuk piacán. Ezek az értékek jellemzik munkánkat az EFAFLEX-nél. Teljeskörű szakmai támogatást biztosítunk a megfelelő ipari kapu kiválasztása, telepítése során, majd a berendezések teljes életciklusában az EFASERVICES szerviz-és karbantartásszolgáltatásával. Mérnök értékesítőink és projektmenedzsereink sokéves tapasztalata és az egyéni, mindenre kiterjedő támogatása elkíséri Önt az előzetes tervezéstől a kapuk átadásáig.

BIM

Globális digitalizációs stratégiánk részeként együttműködünk a Products for BIM Association-szel, és digitális épületinformációs modellezést (BIM) kínálunk Önnek. A BIM adatokkal leegyszerűsítjük és felgyorsítjuk munkáját.
EFAFLEX BIM-OBJECT®

Beépítési tervrajzok

Munkájának megkönnyítése érdekében az EFAFLEX ipari kapukhoz beépítési alaprajzot biztosítunk, segítve az adott berendezés pontos paramétereinek megismerését, támogatva a projekt sikerét. Teljeskörű szakmai támogatásunk segíti Önt a felkészülésben a projekt során.

Projekt tapasztalat

Mérnök értékesítőink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek számos nagyszabású projektben. 2005 óta olyan partnerek megrendelését teljesítettük, mint a Nokia, az ELECTROUX, a Richter Gedeon, a TEVA, az ALK Akácliget (ADR), a Lidl logisztikai központok, a Henkel, a Siemens, a VELUX, a Greenteam, a Szentkirályi Ásványvíz és sokan mások. Csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy a projektjét mindenben támogassuk.

Energetikai audit

A hagyományos ipari kapuk cseréje EFAFLEX gyorskapukra energetikai beruházásnak minősül az EKR-ben. A kimutatott, megtakarított GJ-ok értékesíthetők, ezzel extra bevétel keletkezik a beruházó vállalatnál. Pontosan miről is van szó?

Támogatjuk Önt az ipari épülete energiahatékonyságának növelését célzó beruházásában. Gyorsan, megbízhatóan végig kísérjük a teljes folyamaton.

Első lépésként kérje a mérnök értékesítőinkkel történő közös helyszíni felmérést és az energetikai számítást. Ezt követi az Ön döntése és a projekt. Ez nem pályázat. Energetikai auditra jogosult, szerződött partnerünk garanciát vállal az energetikai számításra. A megvalósulást követően évről évre az Ön vállalatánál marad az energiamegtakarítás.
További részletek
További kérdése van? Itt vagyunk, vegye fel a kapcsolatot az EFAFLEX szakértővel!
Név:(Kötelező)
Adatvédelmi szabályzat(Kötelező)

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved