Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Faültetési projekt Érden – 2021

Az EFAFLEX Hungária Kft. 16 éve foglalkozik ipari gyorsmozgású kapuk, tűzgátló kapuk és automata szállítópálya tűzgátló lezárások telepítésével, szervizelésével és tervszerű karbantartásával Magyarországon.

Környezetünk szempontjából nagy kihívást jelent, hogyan tudjuk a tömegtermeléssel, az áruk áramlásával és a raktározásával kapcsolatos környezetterhelést, környezeti hatásokat csökkenteni.

Az általunk forgalmazott ipari kapu innovatív és energiahatékony berendezések.

Az építőiparban az elsők közt alkalmazunk, az ipari, a logisztikai, az irodai és a kereskedelmi épületek esetén alkalmazott BREEAM és WELL energetikai minősítési rendszer előírásainak megfelelő beépítési technológiát. Ipari kapuink az alkalmazott IOT technológiával megközelítik a 100% üzemhányadot.

A társadalmi szerepvállalás nem ismeretlen a cégünk számára, azonban idén, első alkalommal végeztünk társadalmi szerepvállalásunk részeként faültetést a fenntarthatóság jegyében.

Remek lehetőség adódott, hogy csatlakozhattunk a 10 millió Fa országos kezdeményezéshez, hozzájárulhatunk a zöld környezet fejlesztéséhez, a tiszta levegő, és a jövő megőrzéséhez.

A faültetés egy olyan élményt adott a dolgozóinknak, amire hosszú éveken át emlékezhetünk. Ez volt az ok, hogy az ajánlott fafajták közül a fák nagy öregjét választottuk, a projekt keretében 18 db nagyméretű platán és hársfa vásárlását és ültetését bonyolítjuk le Érden.
Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved