Gyógyszeripar

Nagy-légtömörségű tisztatéri gyorskapuk, turbókapuk, gépvédelmi kapuk. Az EFAFLEX által fejlesztett ajtólap-vezető megoldás megakadályozza a nyomáskülönbségek esetén a nem kívánt légcserét. A sima felületű szerkezet és a perem nélküli kialakítás megkönnyíti a tisztítást és nagymértékben megakadályozza a részecskék leülepedését.
Az EFAFLEX tisztatéri gyorskapuk higiénikusak – alkalmazásuk a speciális laboratóriumi, gyógyszergyártási, orvostechnikai környezetben ideális.

Gyógyszeripar

  • Nagy-légtömörségű tisztatéri környezetben vagy változó nyomáskülönbségek mellett alkalmazható gyorskapuk
  • ISO 5 és 6 osztályú megfelelőség
  • Iparspecifikus megoldások a könnyű tisztítás, részecskeleválasztás és szervizelés érdekében
  • Hosszú élettartamra tervezve,figyelemmel a várható használati intenzításra
  • Az EFA-SmartConnect® IoT modullal lehetővé válik a helytől független beállítás és a költséghatékony karbantartás

Kapcsolódó megoldások

Gyorsmozgású hőszigetelt ipari spirálkapu EFA-SST®

EFA-SST®

A kereskedelmi és logisztikai épületek energetikai paramétere kiemelten fontos költségtényező a gazdasági társaságok számára. Az EFA-SST® spirálkapu hőszigetelt, hőhídmentes kapulapja és gyors nyitási sebessége végett energiatakarékos. Alacsony karbantartási igénye gazdaságos működtetést tesz lehetővé.

Nagy-légtömörségű tisztatéri turbókapu EFA-STT® CR

EFA-STT® CR

Az EFAFLEX tisztatéri turbókapu ISO 6. osztályig alkalmazható. Az EFA-STT® CR gyors, alacsony karbantartásigényű, jól terhelhető és stabil. A normál EFA-STT®-hez képest a CR típusnál a kapulamellák a tisztatéri alkalmazás feltételeinek megfelelő speciális tömítésekkel vannak ellátva.

Nagy-légtömörségű feltekeredő tisztatéri gyorsmozgású ipari kapu EFA-SRT® CR

EFA-SRT® CR Premium

A Premium EFA-SRT® CR tisztatéri kapu megfelel a speciális élelmiszer- és gyógyszeripari követelményeknek. Sima felületstruktúrával rendelkezik, könnyen tisztítható, a részecskelerakódás kizárt. Tisztatéri zsilipekhez alkalmazható, a DIN EN ISO 14644 szerinti 5. osztályú tisztaterekhez alkalmas.

Gyorsmozgású feltekeredő ipari kapu EFA-SRT®

EFA-SRT® ECO

Az EFA-SRT® feltekeredő gyorskapuk eltérő használati intenzitásra tervezett változatban, akár EFA-EAS® ütközésvédelemmel rendelhetők. Az EFA-EAS® modullal ütközéskor az alsó kapulap kiugrik a vezetősínekből, a kapu azonnal leáll. A kapulap könnyen visszahelyezhető. A kapu rövid időn belül újra használatra kész.

EFA-SmartConnect®

SmartConnect®

Az innovatív EFA-SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója, az EFAFLEX új dimenziót teremtett az ipari kapuk használatához, bekapcsolva gyorskapuit az IPAR 4.0 folyamatokba, a robotcellák és automata gyártósorok hálózatába, okos épületüzemeltetési rendszerekbe. A modul alkalmazásával az EFAFLEX Hungária Kft. prediktív karbantartás szolgáltatást nyújt partnerei számára. Cél a közel 100 %-os üzemhányad, megelőzve a meghibásodások okozta üzemszünetet és költségeket.

Gyorsmozgású feltekeredő ipari kapu EFA-SRT® CR Efficient

EFA-SRT® CR Efficient

Az EFA-SRT® CR Efficient feltekeredő tisztatéri kaput általános tisztatérben történő használatra tervezték. A kivételesen keskeny kapulábak helytakarékos beépítési lehetőséget, ugyanakkor esztétikus megjelenést biztosítanak. Az EFA-SRT CR Efficient tisztatéri kapu TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik.

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved