Nagy-légtömörségű feltekeredő tisztatéri gyorsmozgású ipari kapu EFA-SRT® CR

EFA-SRT® CR Premium

EFA-SRT® CR gyorsmozgású tisztatéri ipari kapu

  • Szinte hermetikusan légzáró kapu
  • Sima felületstruktúra – könnyen tisztítható
  • Tisztatéri zsilipekhez alkalmazható
  • Nyitás akár 1,0 m/sec
  • Zárás akár 0,5 m/sec
  • Akár 150 000 működési ciklus évente
  • Standard méretek max. Sz=2.500mm x Ma=3.000mm

A CR széria a tisztatéri követelményekhez tervezett ipari kapu

Az EFAFLEX CR széria tisztatéri kapuk megfelelnek a speciális élelmiszeripari, gyógyszeripari követelményeknek. A tisztatéri gyorsmozgású kapuk sima felületstruktúrával rendelkeznek és nincsenek kiálló élei. Ezért könnyen tisztíthatók, és a részecskelerakódás kizárt. A tisztatéri CR széria kapui V2A alapanyagból készülnek. Mint minden EFAFLEX gyorsmozgású kapu, az EFAFLEX tisztatéri kapuk a kiváló minőségüknek köszönhetően állóképesek és karbantartásigényük alacsony. Mégis a legfontosabb érv az EFAFLEX tisztatéri kapuk mellett azok légzáró képessége (ami jelentősen hozzájárul a költségmegtakarításhoz a tisztatérben).

Minősített csúcskategóriás tisztatéri gyorskapu

Gyors és nagy teljesítményű

A DIN EN ISO 14644 szerinti 5. osztályú tisztaterekhez alkalmas ipari kapu. A beépítés módja és a légzáró tulajdonsága alapján a GMP szerinti tisztaterekhez tervezve. Az EFA-SRT® CR Premium természetesen más osztályú tisztaterekbe való beépítésre is alkalmas. Az EFA-SRT®CR Premium CR-változata az ideális lezárás a különböző nyomásviszonyú terekhez. A gyors nyitás és zárás fokozza a gazdaságosságot a tisztatérben; alacsony szinten tartja a szűrőterhelést és csökkenti a levegőveszteséget.

EFA-TRONIC® vezérlés

EFA-TRONIC® főkapcsoló

Az EFA-TRONIC® vezérlést, amely egy fekete polikarbonát házban nyert elhelyezést a legmagasabb fokú funkcionalitás, kompakt forma és modern dizájn jellemzi!
Tartósság, teljes kompatibilitás és elegendő teljesítménytartalék a leglényegesebb jellemzők. Standardként 20 bemenet, illetve többek között új biztonsági funkciók és három BUS-rendszer állnak rendelkezésre. Az alapfelszereléshez tartozik a főkapcsoló, fóliakapcsoló és egy vákuumos-fluoreszkáló kijelző, funkció- és hibamegjelenítéssel.
A kábelvezetés a (motoroldali) a kapulábban, védett helyen van elhelyezve. A vezérlőszekrény CE konform DIN/EN szerint és a VDE/EMV irányelveknek megfelelően.

Katalógus letöltése

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved