Gyorsmozgású feltekeredő ipari kapu EFA-SRT® CR Efficient

EFA-SRT® CR Efficient

EFA-SRT® CR Efficient kis beépítési helyigényű tisztatéri gyorskapu

  • Szinte légmentesen zár
  • Rendkívül vékony beépítési kapukeret
  • ISO 6 osztályig tanúsítva
  • Nyitási sebesség 0,8 m / s-ig
  • Zárási sebesség 0,5 m / s-ig
  • 100 000 működési ciklusra tervezve
  • Max. méretek Sz = 3000 mm x Ma = 3500 mm – ig

Minden részletre kiterjedő figyelem

A klasszikus csarnokkapu potenciálisan robbanásveszélyes légkörhöz

A gyorsmozgású EFA-SRT® CR Efficient feltekeredő kapukat általános tisztatérben történő használatra tervezték. A kivételesen keskeny kapulábak helytakarékos, ugyanakkor esztétikus megjelenést biztosítanak. Szűk beépítési hely esetén is alkalmazható. A beépített absolute encoder biztosítja az automatikus működést, így nincs szükség kézi szinkronizálásra.

TÜV tanúsítvány

Az EFA-SRT CR Efficient tisztatéri kapu TÜV tanúsítvánnal rendelkezik. Tisztatérben történő használatot tesz lehetővé ISO 6 osztályig.

Katalógus letöltése
Letöltés

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát.
A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók.
Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.
További perifériák és tartozékok

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center | 1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
+36 1 789 5508
info[@]efaflex.hu
Közösség
Copyright © 2023 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved