: A VILÁG LEGGYORSABB IPARI KAPUINAK GYÁRTÓJA

Az ipari és logisztikai épületek üzemeltetésekor kicsit sem mindegy, hogy milyen ipari kapun folyik a logisztikai folyamat. Kulcskérdés a gyors nyitás/zárás, a hőszigetelt, hőhídmentes kivitel és az ipari kapuk élettartam.
Az ipari kapuk az épületek azon nyílászárói, amelyeket naponta akár több százszor nyitnak.

VERSENYELŐNY AZ ENERGIAHATÉKONYSÁG: a hagyományos szekcionált kapuk cseréje hőszigetelt EFAFLEX ipari gyorskapukra akár éven belül megtérülő energetikai beruházás.

Keresse mérnök értékesítőinket!

AZ EFAFLEX GYÁRTJA A VILÁG LEGGYORSABB IPARI KAPUJÁT

Az ipari és logisztikai épületek üzemeltetésekor kicsit sem mindegy, hogy milyen ipari kapun folyik a logisztikai folyamat. Kulcskérdés a gyors nyitás/zárás, a hőszigetelt, hőhídmentes kivitel és az ipari kapuk élettartam.
Az ipari kapuk az épületek azon nyílászárói, amelyeket naponta akár több százszor nyitnak.

VERSENYELŐNY AZ ENERGIAHATÉKONYSÁG

A hagyományos szekcionált kapuk cseréje hőszigetelt EFAFLEX ipari gyorskapukra akár éven belül megtérülő energetikai beruházás

Az EFAFLEX Hungária Kft. mérnök értékesítői a díjtalan helyszíni felmérést követően cégre szabott energetikai számítást készítenek a HVAC energiamegtakarítás és a megtérülési idő kimutatásával.

Ne az udvart fűtse!

Az energiahatékony EFAFLEX gyorsmozgású kapuk nyitási sebessége akár 2m/s, a logisztikai folyamatok lassítása nélkül gyorsan nyitnak-zárnak, ezzel nagymértékben csökken az ipari épület fűtési és hűtési energiavesztesége. A kapuk nyitási sebessége ott a legfontosabb, ahol nagy a targoncaforgalom. A lassú működésű hagyományos kapukat rendszerint folyamatosan nyitva hagyják a logisztikai folyamat során, ez nagy légcserével jár. Az EFAFLEX gyorskapuk nagy sebességgel nyitnak és zárnak, alkalmazásukkal jelentősen nő az épület energiahatékonysága a logisztikai folyamatok lassítása nélkül.

Katalógus letöltése

ENERGIAHATÉKONY IPARI KAPUT VÁSÁROLNA?
ENERGETIKAI SZÁMÍTÁSSAL SEGÍTJÜK A DÖNTÉSHOZATALBAN

Az EFAFLEX Hungária Kft. szakmai támogatást nyújt a hagyományos ipari kapuk cseréjével megvalósuló energetikai beruházáshoz.

Mérnök értékesítőink az Ön vállalatára, ipari vagy logisztikai épületére szabott döntéstámogató energetikai számítást készítenek. Ezzel megismerheti a korszerűtlen ipari kapu és az energiahatékony EFAFLEX gyorskapu energetikai paramétereit. Teljes képet kap az energiahatékonysági beruházás várható megtakarításáról. Számításunk alapja az EKR-ben kimutatható megtakarításnak.

GYORSÍTANI KELL AZ ENERGIAHATÉKONYSÁGI PROGRAMOT

„Mi a helyzet a felújítási projektekkel?” - teszi fel a kérdést a Pénzcentrum egy 2024. januárban megjelent összegzésében, utalva az épületek rossz energiahatékonyságára. „Az Európai Unióban az épületek 75%-a nem energiatakarékos.” „A felújítás 2024-ben is meghatározó témája lesz az európai építőiparnak. Az épületek szigetelésének és fűtési rendszereinek javítása ugyanolyan fontos marad, mint a megújuló energiatermelés és az energiagazdálkodási szoftverek technológiáiba való beruházás.”

A magyarországi KKV-kat vizsgáló Ernst & Young felmérés szerint „A vállalatok több mint 80 százaléka szerint energiahatékonyságot növelő beruházásokra is szükség van a versenyképesség fenntartásához.” Az EKR rendszerében az energiahatékony EFAFLEX ipari gyorskapukkal megvalósuló energetikai beruházás esetén akár éven belüli megtérüléssel lehet számolni.

A korszerűtlen ipari kapuk cseréje gyorsmozgású, hőszigetelt EFAFLEX gyorskapukra számadatokkal kimutatható HVAC megtakarítást eredményez, ezért energetikai beruházásnak minősül.

Számoljunk együtt!

Beszéljen mérnök értékesítőnkkel a részletekről:

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved