Szigeteletlen harmonikakapu EFA-SFT®

EFA-SFT®

EFA-SFT® szigeteletlen harmonikakapu

  • Gyors, robusztus, gazdaságos
  • Minimális helyigény
  • Kiváló ár-érték arány
  • Pneumatikus kivitelben is
  • Nyitás akár 2,5 m/sec
  • Zárás akár 1,0 m/sec
  • 200.000 nyitási ciklusra tervezve
  • Standard méretek max. Sz=8.000mm x Ma=6.000mm

Gyors és megbízható

Az EFAFLEX gyorsmozgású harmonikakapuk vízszintes harmonikamozgással azonnal szabaddá teszik a teljes kapumagasságot. Az F szériába tartozó kapuk nagy sebességgel nyílnak és kifejezetten jól terhelhetők. Védelmet nyújtanak a zaj és a léghuzat ellen.

Tervezze meg harmonikakapuját!

Az EFAFLEX gyorsmozgású harmonikakapuk, amelyeket többnyire külső épületlezárásra használnak, esztétikus, elegáns megjelenést kölcsönöznek az épületeknek. Univerzálisan alkalmazható, minden homlokzathoz hozzáilleszthető.

Beltéri és kültéri kapu

A harmonikakapu kívülre és belülre

EFA-SFT® egyesíti a tökéletes funkcionalitást és az esztétikát. A szabadalmaztatott modul építésmód révén alacsony javítás- és karbantartásigényű. Speciális padlórögzítőkkel vannak ellátva a nagyméretű harmonikakapuk, hogy a zárt szárnyak középső része is stabil legyen.

Minden homlokzathoz illesztehtő

Az EFA-SFT® az egyik legsokoldalúbb EFAFLEX gyorsmozgású kapu. Számtalan lehetőség van arra, hogy az EFA-SFT® kaput optimális módon bármelyik homlokzathoz hozzáillesszük - változtatható a szárnyosztás, a bordaosztás elrendezése és a szelvények beosztása. A kapulap felülete kívánság szerint eloxálható vagy az összes RAL színben porszórással bevonható.

Alumínium és acél

A belső értékek is számítanak

A EFA-SFT® tartórészeit szériaszerűen horganyzott acéllemezből gyártjuk. A kapulap eloxált, korróziómentes alumíniumból készült és egyrétegű akril panoráma ablakkal van ellátva, amely sok nappali fényt enged be az épületbe. Igény esetén rendelhető kétrétegű szigetelő üvegezéssel, így elérve a kiváló hőszigetelést a gyorsmozgású harmonikakapuk esetén.

Az EFA-SFT® nagyobb méretben is gyorskapu

Az EFA-SFT® bármely rendelhető mérettel eléri az akár 2,5 m/sec sebességet. Ez a rendkívüli tempó kültérben vagy beltérben alkalmazva elősegíti az energiahatékonyságot. A gyors nyitás-zárás csökkenti a légcserét.

Pneumatikus vagy elektromos

Erős és megbízható

Az F széria kapui kiegészíthetők egy robusztus pneumatikus hajtással igény esetén. Ez az erős hajtás sok ezerszer tesztelt EFAFLEX fejlesztés. Könnyűszerrel eléri az 1 millió nyitási ciklust. Ha az alkalmazás helyén nincs sűrítettlevegő-ellátás installálva, kérésre a gyorsmozgású harmonikakapu megrendelhető elektromotorral is.

A kényelmes, távolról történő reteszelés lehetősége

EFA-SFT® kapu ellátható kényelmes távolról működtethető reteszelő szerkezettel is. A retesz kezelése a kapcsolószekrényen keresztül vagy egy külső kulcsos kapcsoló segítségével történik. Igény esetén a kapu belülről egy kézi karral kireteszelhető és utána kézzel kinyitható.

EFA-TRONIC® vezérlés

EFA-TRONIC® főkapcsoló

Az EFA-TRONIC® vezérlést, amely egy fekete polikarbonát házban nyert elhelyezést a legmagasabb fokú funkcionalitás, kompakt forma és modern dizájn jellemzi!
Tartósság, teljes kompatibilitás és elegendő teljesítménytartalék a leglényegesebb jellemzők. Standardként 20 bemenet, illetve többek között új biztonsági funkciók és három BUS-rendszer állnak rendelkezésre. Az alapfelszereléshez tartozik a főkapcsoló, fóliakapcsoló és egy vákuumos-fluoreszkáló kijelző, funkció- és hibamegjelenítéssel.
A kábelvezetés (a motoroldali) védett helyen, a kapulábban van elhelyezve. A vezérlőszekrény CE konform DIN/EN szerint és a VDE/EMV irányelveknek megfelelően.

Katalógus letöltése

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved