Gyorsmozgású hőszigetelt ipari spirálkapu EFA-SST® PS

EFA-SST® PS

Gyorsmozgású hőszigetelt ipari spirálkapu EFA-SST® PS

EFA-SST® PS a parkolóházak helytakarékos gyorskapuja

  • Helytakarékos beépíthetőség
  • Nyitás akár 1,8 m/sec
  • Zárás akár 1,0 m/sec
  • Legnagyobb szélterhelhetőség
  • Gyors, biztonságos, megbízható
  • Évi 200 000 nyitási ciklusra tervezve
  • Standard méretek max. Sz=6.100mm x Ma=4.000mm

Gyors, biztonságos kapuk parkolóházra tervezve

Gyors, biztonságos, megbízható – az EFAFLEX gyorskapuk ismert tulajdonságaihoz most még egy hozzáfűzhető. Mérnökeinknek az EFA-SST® PS kapuval speciális, a parkoló- és garázsrendszerekhez alkalmas, helytakarékos kaput fejlesztettek ki. Alacsony kapubeépítési lehetőség mellett is beépíthető az új, parkolókra fejlesztett spirálkapu.

Helytakarékos konstrukció

Az EFA-SST® PS spirálkapu esetén a hagyományos spirálkapuktól eltérően a helyigényt egy kompakt spirálkonstrukcióval lényegesen csökkentettük. Ezen túl a keskenyebb lamellák (magasság 105mm) alkalmazása hozzájárul ahhoz, hogy a kapu a födém közelében lévő szűk hely ellenére is alkalmazható legyen. Ez a parkolókra fejlesztett ipari kapu az optimális mélygarázskapu és garázskapu. Alkalmazható irodaházak, kereskedelmi épületek, intézmények és társasházak esetén a parkoló terület zárására.

Biztonságos, hő és hangszigetelt kapumegoldás parkolók és mélygarázsok esetén

Új perspektíva az épületek védelmére

A biztonságos EFA-SST® PS spirálkapu gyors nyitási és zárási sebességével megakadályozza a bejutást a nemkívánatos személyek és járművek számára. Biztonságos kapumegoldás hotelek, szállodák, bankok, állami- és más közintézmények esetén. Ezek a gyorskapuk biztonságosan zárják a parkolóházak és mélygarázsok be- és kihajtási területeit. Az EFAFLEX létrehozta a tökéletes mélygarázskaput.

Megbízhatóság és állóképesség

A hagyományos garázskapuknál átlagosan napi 5 nyitással tervezhetünk. Az EFA-SST® PS évi 200.000 nyitás-zárásra tervezett. Élettartama és tartóssága kimagasló. Keskeny lamelláival ez a parkolóházakra tervezett kapu stabil és szélbíróképessége rendkívüli.

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és a betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner, mely a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát. A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, a hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók. Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.

Katalógus letöltése

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved