Szigetelt harmonikakapu EFA-SFT® THERM

EFA-SFT® THERM

Az EFA-SFT® THERM szigetelt harmonikakapu

  • Gyors, robusztus, gazdaságos
  • Minimális helyigény
  • Hőhídmentes acélprofilok
  • EFA-THERM® lamellák
  • Választható háromrétegű PMMA üvegezés
  • Akár 1 m/s nyitási sebesség
  • Akár 0,6 m/s zárási sebesség
  • 150 000 működési ciklusra tervezve
  • Standard méret max. Sz=5.250mm x Ma=7.000mm

Kiváló szigetelés, biztonságos ipari kapu

Védelem és biztonság

A biztonsági élvédelem és a fénysorompó kombinációja folyamatosan felügyeli a kapu biztonságos működését. Ha a biztonsági élvédelem a kapu működése közben tárggyal ütközik, a kapuszárny megáll, és azonnal visszatér nyitási pozícióba, majd a működés automatikus visszaáll, időzített záráskésleltetés mellett. A biztonság optimalizálása érdekében a fénysorompókat az oldalkeretbe építették, a kapuzárási vonaltól eltolva, a működéshez igazodó, változtatható szerelési magassággal. Kiegészítő biztonsági tartozékként a függőleges keretre fényrács szerelhető, amely max. 1.755mm-es magasságban felügyeli a zárási vonal előtti területet. A fényrács megakadályozza a kapurendszer működését, ha nyitás közben tárgyat érzékel.

Most még jobb

Meghatározó új fejlesztés a hőhídmentes acélprofil tok és a 40mm vastag EFA-THERM® lamellákat tartalmazó kapulap. A használt anyagok konfigurációja a harmonikakapuk hőteljesítményét javítja, ezzel a legmagasabb energiahatékonyságot biztosítva. Ha több természetes fény szükséges, a kapulapok megrendelhetők háromrétegű üvegezéssel. Az egyedi keretprofilnak köszönhetően az elemek gyorsan és könnyedén cserélhetők.

EFA-TRONIC® vezérlés

EFA-TRONIC® főkapcsoló

Az EFA-TRONIC® vezérlést, amely egy fekete polikarbonát házban nyert elhelyezést a legmagasabb fokú funkcionalitás, kompakt forma és modern dizájn jellemzi!
Tartósság, teljes kompatibilitás és elegendő teljesítménytartalék a leglényegesebb jellemzők. Standardként 20 bemenet, illetve többek között új biztonsági funkciók és három BUS-rendszer állnak rendelkezésre. Az alapfelszereléshez tartozik a főkapcsoló, fóliakapcsoló és egy vákuumos-fluoreszkáló kijelző, funkció- és hibamegjelenítéssel.
A kábelvezetés (a motoroldali) védett helyen van elhelyezve a kapulábban. A vezérlőszekrény CE konform DIN/EN szerint és a VDE/EMV irányelveknek megfelelően.

Katalógus letöltése

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved