Gyorsmozgású hőszigetelt ipari spirálkapu EFA-SST® Efficient

EFA-SST® Efficient

EFA-SST® Efficient gyorsmozgású spirálkapu

  • Keskeny keret a helytakarékos beépítés érdekében
  • Alacsony karbantartási igény a láncmeghajtásnak köszönhetően
  • DIN V ENV 1627-1630: 1999-04 szerinti WK 4 ellenállási osztály
  • Nyitási és zárási sebesség 0,5 m/s
  • 150 000 működési ciklusra tervezve
  • Max. méretek, Sz=4.000 mm, Ma=5.130 mm
  • Az ift Rosenheim tesztelte és hitelesítette

Itt az idő, cserélje le hagyományos ipari kapuját

Egyedülálló: vékony keret és WK 2 osztályú betörés elleni védelem

Az EFA-SST® Efficient helytakarékos, nagy sebességű spirálkapu, melyet kis beépítési hely esetén is alkalmazni lehet. A szigetelt ajtólap és a lánchajtás lehetővé teszi a kompakt, keskeny tokméretet. Az EFAFLEX Efficient kis karbantartás-igényű, a meghajtórendszernek köszönhetően megfelel a WK 2 osztálynak. Becsukódáskor automatikusan betörés-ellenálló lezárás történik. Ez az ipari kapu tartós, a kopás minimális mivel a kapulap lamellákból áll, melyeket egy zsanérlánc köt össze. A menetgörgők a csuklópántrögzítőhöz vannak rögzítve, a kapu a nyitási és a zárási mozgás közben átsiklik a függőleges, spirál alakú vezetőkön. Ennek további eredménye a minimális zaj, az elhanyagolható mértékű kopás. Ennek az EFAFLEX ipari kapunak hosszabb az élettartama mint a hagyományos ipari kapuké.

Pályázati lehetőség ipari kapu cseréjére - Akár kisvállalkozói pályázat segítségével lcserélheti ipari kapiut

Az EFAFLEX Hungária Kft. együttműködési megállapodást kötött a MANHATTAN Akadémia Kft.-vel, annak érdekében, hogy segítséget kapjanak Partnereink az ipari kapuk esetén lehívható pályázati lehetőségek megismerésében valamint tanácsadást a pályázat elkészítsében.

Termékgaléria

Katalógus letöltése
Letöltés

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát.
A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók.
Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.
További perifériák és tartozékok

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center | 1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
+36 1 789 5508
info[@]efaflex.hu
Közösség
Copyright © 2023 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved