Gyorsmozgású feltekeredő turbókapu EFA-STR®

EFA-STR®

EFA-STR® feltekeredő turbókapu

  • Nyitás akár 4,0 m/sec
  • Zárás akár 1,0 m/sec
  • A legjobb szélterhelhetőségű kapu
  • EFA-ACS® opcionálisan önjavító kapulappal
  • Biztonsági berendezésekkel - opcionális
  • 250.000 nyitási ciklusra tervezve
  • Standard méretek max. Sz=7.000mm x Ma=6.000mm

A világ leggyorsabb kapuja

A szabadalmaztatott spiráltechnika segítségével az EFA-STR® akár 4 m/sec hihetetlen sebességgel nyílik; ez világrekord! Az EFA-STR® alkalmazásával a logisztikai folyamat gyorsasabbá és hatékonyabbá válik. A leggyorsabb kapunk, egy spirál formájú kapulap megvezetés és a rugalmas kapulap kombinációja, garantálja az optimális közlekedést!

Nagy terhelhetőség és extrém stabilitás

Az EFA-STR® nem csak hihetetlenül gyors, hanem alacsony karbantartás-ígénye van, terhelhető és extrém stabil. Az oldalt megvezetett rugalmas kapulapot fel- és lemozgatja a hajtómű. A kapulap terhelésmentes. Egyenként kicserélhető, 4-mezős modulokból áll. Az egymástól 225 mm távolságra elhelyezett alumínium profilok merevítik a kapulapot.

Tökéletes kapulap megvezetés

Tökéletes kapulap megvezetés

Ezerszer másolva - és még mindig az első! A kapulap nem egy dobra tekeredik fel, hanem a szabadalmaztatott EFAFLEX spirálban helytakarékosan. A kapulap elemei soha nem érintkeznek egymással. Ez a működési elv egyedülálló előnyöket ad a felhasználó számára: csak ez az egyedülálló konstrukció egyesíti a legnagyobb nyitási sebességet, a hosszú élettartamot és a hatékonyságot. A spirálnak köszönhetően a kapu halk és kopásmentes müködésű - éveken keresztül megörzi kopásmentes, újszerű megjelenését.

Stabil kapulap

Rugalmas és egyúttal stabil

Az EFA-STR® kapulapja több szelvényből áll, amelyek esetén egyenként is kicserélhetők. Ez a megoldás csökkenti a javítási költségeket és az állásidőt. Maga a kapulap PVC bevonatos poliészter szövetből készül. Alumínium profilok tartják egymástól 225 mm-es távolságra az egyes szelvényeket, ezáltal gondoskodva a megfelelő stabilitásról. A rugalmas kapulapok egyedülálló kapcsolata, az alumíniumprofilos erősítés és az EFAFLEX spiráltechnika révén egy kiváló állóképességű gyors ipari kaput kínálunk az EFA-STR® termékünkkel.

Alkossa meg az elképzelésének megfelelő design-t!

Egyedi megjelenést ad cégének

Mindegy, hogy világító sárga, figyelmeztető piros, erős kék vagy semleges szürke. Kiválaszthatja a cégéhez vagy az épülethez illő színt.
RAL 1021 repcesárga
RAL 3000 tűzpiros
RAL 5002 ultramarin kék
RAL 7035 világosszürke

Termékgaléria

Katalógus letöltése
Letöltés

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát.
A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók.
Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.
További perifériák és tartozékok

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center | 1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
+36 1 789 5508
info[@]efaflex.hu
Közösség
Copyright © 2023 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved