Gyorsmozgású feltekeredő ipari kapu EFA-SRT®

EFA-SRT® Premium

EFA-SRT® Premium feltekeredő gyorskapu

 • Univerzálisan alkalmazható 
 • Nagy teherbírás, állandó kapufeszítés
 • Szélterhelés 80-120 km/h
 • Indításvédelem opció 
 • Nyitás akár 2,0 m/sec a Premium kivitel esetén
 • Zárás akár 0,75 m/sec 
 • 150 000 nyitási ciklusra tervezve 
 • Szükségnyitás rugó által
 • Standard méretek max. Sz=5.500mm x Ma=5.000mm

Nagy igénybevételre tervezett targoncakapu

Az EFA-SRT® egy igazi all-rounder! Beltéri kapuként vagy meglévő kapuhoz egyéb funkcióra alkalmazható területek lezárására tervezett ipari kapu. Minden olyan nyíláshoz, amelyen keresztül extrém gyakran járnak targoncák, az EFAFLEX gyorsmozgású feltekeredő kapu egy minőségileg kiváló megoldás. Végtelen műszaki paraméterrel gyártott, univerzális beltéri kapu az ipar számtalan szektorában alkalmazható.

Állóképessége kiváló -megjelenése egyedi

Az oldaltokszerkezetben elhelyezett robusztus műanyag kötelek és húzórugók feszültség alatt tartják a kapulapot nyitáskor és záráskor. Szél, nyomáshiány, hő- vagy hideghatás vagy huzat nem tudnak ártani a kapulapnak: mindig megtartja formáját és bármikor problémamentesen fel- és letekerhető. A rendkívüli terhelhetőség mellett megrendelhető egyedi dizájnnal is. Alkalmazhatósága univerzális, megjelenése végtelen variációkkal lehet. Ez a feltekeredő ipari kapu teljesen átlátszó vagy különböző színekben rendelhető.

Tervezze meg saját kapuját, egyedi design

 • RAL 1021 repcesárga
 • RAL 2008 narancs-világosvörös
 • RAL 3002 kárminpiros
 • RAL 5002 ultramarin kék
 • RAL 6005 mohazöld
 • RAL 7035 világosszürke
 • RAL 9016 közlekedési fehér

Speciális kapufüggönyök: a piacon egyedülálló három speciális alkalmazhatóság

EFAFLEX az EFA-SRT® szilikonmentes PVC standard ipari gyorskapuhoz opcionálisan különböző használati célokra három speciális alkalmazhatóságot kínál.

1. PVC bevonatos poliészterből készült, az élelmiszerlogisztikához, élelmiszeriparhoz kifejlesztett és az Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal (FDA) paragrafusai szerint alkalmazható feltekeredő gyorskapu

2. A poliuretánnal impregnált poliészter szövetből készült változat, mely tűzveszélyes terekben alkalmazható.

3. A speciális ipari kapu, melyet festő, lakkozó berendezések esetére fejlesztette ki az EFAFLEX. Szintén poliuretánnal impregnált poliészter szövetből készült.

EFA-EAS® ütközésvédelem

Ne bízza a véletlenre

Igény esetén a feltekeredő beltéri ipari kapu felszerelhető az EFA-EAS® indításvédelemmel. Egy ütközés esetén felmerülő anyagi és személyi károktól kímélheti meg munkatársait, berendezéseit. Az ütközésvédelem működési elve: ütközéskor a legalsó kapulapmodul azonnal kétoldalt kinyomódik a vezetősínből. Egy érzékelő jelzést ad a vezérlésnek és azonnal leáll a kapumozgás. Ezután kézi emelő segítségével a kapulap és a zárólemez ismét visszahelyezhető. Kapuja rövid időn belül újra használatra kész.

Egyszerűen, extra költségek és időveszteség nélkül

Az EAS-kivitellel megközelíthető a 100% üzemhányad, a logisztikai folyamatok hatékonyabbak. A védőberendezés csökkenti a javítási költségeit, a javítási idő okozta időveszteséget. Döntsön az EFA-EAS® mellett; időt, pénzt és sok idegeskedést takaríthat meg.

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és a betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner, mely a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát. A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, a hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók. Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.

Katalógus letöltése

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved