Gépvédelmi feltekeredő ipari kapu EFA-SRT® MS

EFA-SRT® MS

Az EFA-SRT® MS gépvédelmi gyorskapu 

  • Elmozdítható, elválasztó biztonsági burkolatként használható
  • Rugalmas, átlátszó PVC-ből készült kapulap
  • Funkcionális biztonság: »d« teljesítményszint
  • Akár 1,8 m/s nyitási sebesség
  • 250 000 működési ciklusra tervezve
  • Max. 7 ciklus percenként
  • Életciklus: 12 év

Gépvédelmi ipari kapu számtalan alkalmazási lehetőséggel

Az EFAFLEX helytakarákos gépvédelmi ipari kapu

Helytakarékos, kompakt kialakításának köszönhetően, a gépvédelemre szolgáló, szabadalmaztatott EFA-SRT® MS feltekeredő gyorskapu kis beépítési helyeken is alkalmazható. Az EFA-SRT® MS alapfelszereltsége a figyelmeztető jelzőcsíkok. Kapható teljesen átlátszó kapulappal; az erős igénybevételre tervezett kapulap keresztstabilizált és széles színválasztékban rendelhető. Választható továbbá lángálló kapulappal, illetve UV védő-átlátszó ablakkal. Az összes kapulap alkalmas olyan helyre, ahol festéket vagy ragasztót használnak.

A feltekeredő ipari kapu záró technológiája

A DIN EN ISO 13849-1 szerinti Cat. 4 / Pl »e« osztályú biztonsági végállás kapcsolók átlátszó fedele levehető beállításhoz és cseréhez. Az EFA-SRT® MS gépvédelmi kapuk absolute encoder, tengelyvégi hajtóműve hajtómű meghibásodás elleni védelemmel ellátott. A számtalan alkalmazási lehetőséggel ez a beltéri kapu az egyik leggyakrabban rendelt univerzális EFAFLEX gyorskapu típus.

 

Biztonságos gépvédelmi kapu

Az EFA-SRT® MS USD önállóan telepíthető, elektromos működésű, elmozdítható, elválasztó, lezáró, DIN EN ISO 14120 szerinti védőburkolat. Használható személyi biztonsági rendszerként, amely a gép vezérlőrendszerével együtt optimális biztonságot nyújt a gépek és berendezések, illetve az azokon dolgozó személyek számára az ipari és kereskedelmi szektorban. A biztonsági végálláskapcsoló a kapu és a gépek/berendezések közötti elektromos lezáró egységként működik. A tengelyt és a hajtást fémlemez profilok borítják, ami megakadályozza a kapuműködtető szerkezethez való illetéktelen hozzáférést.

Akár egyedi méretben - tökéletes gépvédelmi kapu

A kapuméret a 600 mm és 6 000 mm közötti szélesség, illetve az 1 000 és 4 500 mm közötti magasság tartományban konfigurálható. A rugalmas kapulap számos kialakításban és színben kapható.

Kapuvezérlés

Kiváló minőség - gazdaságos működtetés

A fő záróéleken biztonsági jelzőcsíkok találhatók, valamint kiegészítő fénysorompó alkalmazható. Az EFA-SRT® MS szabadalmaztatott gépvédelmi kapu a legbiztonságosabb ipari kapu.
A kiváló minőségen túl ezek a speciális gépvédelmi ipari kapuk rendkivüli állóképességgel rendelkeznek. Akár 250000 nyitási ciklust teljesítenek egy karbantartási intervallumon belül.

Minden egyben

A nagyteljesítményű frekvencia-vezérlő egység és a funkcionálisan beállított hajtás együtt biztosítja a gyártási folyamatokhoz szükséges nagy ciklussebességet. A súlykiegyenlítő mechanizmus hiánya kivételesen keskeny kapu - oldalkeretet tesz lehetővé, ugyanakkor jelentősen csökkenti a karbantartási igényt, illetve a szükséges komponensek számát. Az átlátszó szövetnek köszönhetően a DIN EN ISO 13849-1 szerinti Cat.4 / Pl »e« osztályú beépített biztonsági véghelyzeti határkapcsoló tisztán látható. Az opcionális padló tartórészeknek köszönhetően a kapu telepíthető önálló rendszerként, míg az egyenetlen talaj szintezését csavarok biztosítják.

Biztonsági érintkezősáv a záróélben, további fénysorompóval kombinálva. Biztonsági okokból szabadalmaztatott gépvédő ajtó EFA-SRT® MS.

Termékvideó

Termékgaléria

Katalógus letöltése
Letöltés

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát.
A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók.
Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.
További perifériák és tartozékok

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center | 1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
+36 1 789 5508
info[@]efaflex.hu
Közösség
Copyright © 2023 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved