Gyorsmozgású hőszigetelt ipari spirálkapu EFA-SST® TK-100

EFA-SST® TK-100

EFA-SST® TK-100 gyorskapu, mélyhűtött terek egykapus megoldása 

  • Egyedülálló hőszigetelés
  • Kapuláb és a lamellák termikusan szétválasztva
  • Nyitás akár 2,0 m/sec
  • Zárás akár 0,5 m/sec
  • Max. 0,62 W/m²K hőátbocsátási tényező
  • 200 000 nyitási ciklusra tervezve
  • Standard méretek max. Sz=4.000mm x Ma=6.000mm, max. 18 m²

Mélyhűtött terek egykapus zárására fejlesztve

EFAFLEX energiahatékony kapuk

Emelkedő energiaárak, fokozódó piaci verseny, mélyfagyasztott áruk kiváló minőségének megőrzése, költségcsökkentés, fenntarthatóság. Az EFAFLEX mérnökök válasza a műszaki újratervezés különös figyelemmel a kapulap fizikai tulajdonságainak javítására valamint a funkcionalitás optimalizálására. Ez az egykapus ipari kapu kifejezetten mélyhűtött terekre tervezett.

Dacol a faggyal

Ennek a gyorsmozgású EFAFLEX ipari kapunak a felületen a tömítésprofilokba és az alsó profilba fűtőszálak kerültek beépítésre. Ezek melegítik fel a kapuszárny és a talaj felőli szigetelések érintkezési felületeit. Az EFAFLEX gyorsmozgású mélyhűtött területekre tervezett ipari kapujának alkalmazása más kapumegoldásokhoz képest akár 50%-os energiamegtakarítást jelenthet. Ezen egyedülálló konstrukció eredménye az akár 0,62 W/m2K U-érték.

Egykapus megoldás mélyhűtött terek esetén

Hőszigetelés, energiahatékony spirálkapu

A EFA-SST® TK-100 innovatív hőhídmentes kapuszerkezete zseniális. A kapu teljes kerületén profilszigeteléssel és dinamikus kapulap-megvezetéssel rendelkezik. Ennek során a megvezetés a kapulábaknál és a spirálfelfogatásnál állítható csapágyazással működik. A kapulapot zárt állapotban egy aktív vezetősínes mechanika (EFA-AFM®) vezeti a kapulábhoz és a profiltömítés segítségével közel hermetikusan zárja le a nyílást. Más kapukonstrukciókkal összehasonlítva az EFA-SST® TK-100 sorozat kapuinak beépítési oldala mindig a külső, azaz a meleg oldalon található annak érdekében, hogy a kapu védve legyen a hideg okozta gyorsabb elhasználódástól. Egy minden korábbinál jobb hőszigetelési tulajdonsággal rendelkeznek az EFA-SST® TK-100 EFA-THERM® 100 mm vastagságú hőszigetelt, hőhídmentes lamellái.
A lamellák szériaszerű termikus elválasztással rendelkeznek.

Termékgaléria

Katalógus letöltése
Letöltés

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát.
A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók.
Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.
További perifériák és tartozékok

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center | 1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
+36 1 789 5508
info[@]efaflex.hu
Közösség
Copyright © 2023 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved