Gyártási és logisztikai folyamatba integrálható feltekeredő ipari kapu EFA-SRT® MTL

EFA-SRT® MTL

EFA-SRT® MTL feltekeredő logisztikai gyorskapu

  • Különösen alkalmas szűk helyeken történő alkalmazásra
  • Akár 1,5 m/s sebesség
  • Zárás 1,0 m/s sebességen belül
  • 250 000 nyitási ciklusra tervezve
  • Max. méret Sz=3.000mm x Ma=3.000mm

Gyorsmozgású kapuk az anyag-szállítás-logisztika területére

Széleskörű alkalmazási lehetőség

Az újonnan kifejlesztett EFA-SRT® MTL ipari gyorskapu alkalmazható intenzív logisztikai folyamatoknál, különösen alkalmas kereskedelmi és ipari felhasználásra, a széltől és/vagy időjárási körülményektől védett, zárt térben. A sokféle alkalmazási területnek megfelelő, jól kombinálható feltekeredő ipari kaput az Anyag – Szállítás – Logisztika (MTL) szektorban jól lehet kombinálni, akár egyéni megjelenéssel és egyedi méretben.

Biztonságos és hatékony vezérlés

Az EFA-SRT® MTL ipari kapu a modern intralogisztika területén sikeresen alkalmazható. A telepítési hely, a beépíthetőségi helykorlátok és a folyamathoz kapcsolódó specifikációk alapján itt megtalálható a megfelelő kapu megoldás. A hosszú üzemi élettartam és dinamikus kapumozgás érdekében a frekvenciaátalakító az alapfelszereltség részét képezi. A biztonság növelése érdekében alkalmazhatók szükségnyitási, biztonsági és impulzus generátor rendszerek. Használhatóak mechanikus és/vagy induktív végállás kapcsolók is (max. CAT. IV-ig).

EFA-SRT® MTL - Veszélyes működési területekre tervezve

Veszélyes területek esetén biztonsági megoldást nyújtó ipari kapu. Például, a személyek elől teljesen elzárt, és kizárólag anyagmozgatásra fenntartott területeken nem szükséges a MTL kapukat külön személyvédelemmel ellátni. Ugyanis a kapu szabályos működése kizárja a személymozgást, illetve a rendszerhez kizárólag a betanított gépkezelő személyzet férhet hozzá a szervizelési és/vagy átvizsgálási célú lekapcsolást követően.

Az ipari kapu, mely a személyek belépését korlátozza

A kapu megakadályozza a veszélyes területre való belépést. Tökéletes megoldás ha a működtetett MTL kapu közelében olyan személyek tartózkodnak, akiket meg kell akadályozni abban, hogy belépjenek vagy elérjék veszélyes területeket. Ebben az esetben az MTL modellek felszerelhetők hagyományos védelmi rendszerekkel (pl. biztonsági él, fénysorompó vagy kapuvonali TLG fényrács), ezen túl a hajtást el kell látni hajtómű meghibásodás elleni védelemmel a személyi sérülés elkerülése érdekében. Ilyen alkalmazás például a görgős szállítószalag végénél való alkalmazás, azon a ponton, ahol a terméket az automatikus anyagmozgató berendezésről átrakják a kézi működtetésű raklapszállító kocsira.

Teljes személymozgásmentes biztonsági alkalmazás

Kizárólag belépést akadályozó tervezett használatra (személymozgás nélkül). A belépést akadályozó végelem rögzített fémlapokból áll. A fenti elem használatakor nem alkalmazható kapuvonali fényfüggöny. Opcionális fénysorompó beépíthető.

Kapulaptoldása

Kizárólag a belépést akadályozó funkció esetén (személymozgás nélkül) egyedileg konfigurálható, helyi kapulaptoldás teszi lehetővé a körülményekhez való megfelelő alkalmazást. A kapulaptoldás alumínium profilokkal megerősített. A fenti elem használatakor nem alkalmazható kapuvonali fényrács. Opcionális fénysorompó beépíthető.

A hajtástípusok széles választéka

Katalógus letöltése

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved