REFERENCIÁK EFA-STT® EFA-SST® TK-100 EFA-SRT® MTL EFA-SCAN® EFA-SRT® Premium Premium EFA-SST® EFA-STR® EFA-SRT® ECO

A hőhídmentes, hőszigetelt lamellákkal gyártott EFAFLEX gyorskapuk alkalmazásával kiemelkedő energiamegtakarítás érhető el. A kereskedelmi épületek kívánt hőmérsékletének megtartása – akár meleg, akár hideg – az EFAFLEX ipari kapuk gyors nyitási és zárási sebességével biztosítható, a hőveszteség minimalizálható.Az EFAFLEX spirálajtó-technológia rendkívüli tartóssága garantálja a kapuk hosszú élettartamát.

Kereskedelem

  • Az EFAFLEX által fejlesztett és szabadalmaztatott spiráltechnológiának köszönhetően, akár 250 ezer nyitási ciklus egy év alatt, ami napi 680(!) nyitás-zárás egy évben
  • Az EFAFLEX ütközésvédelem a premium kapuk alafelszereltésge, alkalmazása ajánlott kétirányú targoncaforgalom esetén

Premium EFA-SST®

A kereskedelmi és logisztikai épületek energetikai paramétere kiemelten fontos költségtényező a gazdasági társaságok számára. Az EFA-SST® spirálkapu hőszigetelt, hőhídmentes kapulapja és gyors nyitási sebessége végett energiatakarékos. Alacsony karbantartási igénye gazdaságos működtetést tesz lehetővé.

Katalógus

EFAFLEX SST®

Energiahatékony gyorsmozgású spirálkapu

Letöltés

EFA-SFT®

Az EFAFLEX harmonikakapuk kaphatók hőszigetelt változatban, hőhídmentes acélprofilokkal EFA-THERM® lamellákkal, háromrétegű PMMA üvegezéssel vagy szigeteletlen változatban. Gyors, robosztus, gazdaságos, minimális helyigényű. A vízszintes harmonikamozgással azonnal szabaddá teszik a teljes kapumagasságot.

Katalógus

EFA-SFT®

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SRT® MTL

Az EFA-SRT® MTL gyorskapu alkalmazható intenzív logisztikai és kereskedelmi folyamatokban időjárástól védett, zárt térben. Használatával elkeríthetők a veszélyes üzemterületek a dolgozók és a berendezések védelme érdekében. Az MTL gyorskapu kiegészíthető hagyományos EFAFLEX védelmi rendszerekkel (pl. biztonsági él, fénysorompó vagy kapuvonali TLG fényrács).

Katalógus

EFA-SRT® MTL

EFA-SRT® MTL

Letöltés

EFA-SST® TK-100

Emelkedő energiaárak, fokozódó piaci verseny, mélyfagyasztott áruk minőségének megőrzése, fenntarthatóság – az épületek energiahatékonyságának növelésével közelebb jut tervei teljesítéséhez. Az EFAFLEX mélyhűtött területekre tervezett ipari kapujának alkalmazásával megvalósítható a költségek csökkentése!

Katalógus

EFA-SST® TK-100

EFA-SST® TK-100

Letöltés

Premium EFA-SRT®

Az EFA-SRT® feltekeredő gyorskapuk eltérő használati intenzitásra tervezett változatai rendelhetők, akár EFA-EAS® ütközésvédelem funkcióval. Az EFA-EAS® ütközéskor az alsó kapulap kiugrik a vezetősínekből, a kapu azonnal leáll. A kapulap könnyen visszahelyezhető. A kapu rövid időn belül újra használatra kész.

Katalógus

EFAFLEX SRT®

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-STT®

Ez a kapu a legjobb megoldás, mikor a kapu használatakor fontos a másik oldal láthatósága vagy extra fény szükséges a kereskedelmi csarnokok területén. Az akril panoráma lamellák révén az EFA-STT® kapulapja akár 70%-ban átlátszó remek dizájn az épületek homlokzatán!

Katalógus

EFA-STT

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SRT® ECO

Az EFA-SRT® feltekeredő gyorskapuk eltérő használati intenzitásra tervezett változatban, akár EFA-EAS® ütközésvédelemmel rendelhetők. Az EFA-EAS® modullal ütközéskor az alsó kapulap kiugrik a vezetősínekből, a kapu azonnal leáll. A kapulap könnyen visszahelyezhető. A kapu rövid időn belül újra használatra kész.

Katalógus

EFA-SRT® ECO

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SCAN®

Az EFA-SCAN® az ipari kapuk esetén használható lézerszkenner. Impulzusadó, biztonsági rendszerfeladatokat lát el, 10 x 10 m területet érzékelve a kapu előtti területet. A komplex szoftveralgoritmusok megakadályozzák a kioldást eső, hó és idegen fény esetén. Ezáltal az EFA-SCAN® külső szerelésre is alkalmas.

Katalógus

EFA-SCAN®

EFA-SCAN®

Letöltés

EFA-STR®

Az EFA-STR® turbókapu akár 4 m/sec hihetetlen sebességgel nyílik; ez világrekord! Alkalmazásával a gyártási és logisztikai folyamatok gyorsabbá és hatékonyabbá válnak. A PREMIUM EFA-STR® turbókapu alaptartozéka az infravörös fényfüggöny és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Katalógus

EFAFLEX STR®

A spiráltechnika és a rugalmas kapulap kombinációja révén az EFA - STR® akár 4,0 m/sec nyitási sebességgel a világ leggyorsabb kapuja

Letöltés

EFA-SmartConnect®

Az innovatív EFA-SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója, az EFAFLEX új dimenziót teremtett az ipari kapuk használatához, bekapcsolva gyorskapuit az IPAR 4.0 folyamatokba, a robotcellák és automata gyártósorok hálózatába, okos épületüzemeltetési rendszerekbe. A modul alkalmazásával az EFAFLEX Hungária Kft. prediktív karbantartás szolgáltatást nyújt partnerei számára. Cél a közel 100 %-os üzemhányad, megelőzve a meghibásodások okozta üzemszünetet és költségeket.

Katalógus

EFA-SmartConnect®

SmartConnect® IoT modul

Letöltés

Referenciák