EFA-STT® EFA-SST®​ EFA-STR® EFA-SRT®ECO EFA-SST®MS REFERENCIÁK
Speciális gyorsmozgású ipari kapuk az ital- és folyékony élelmiszergyártó ipar számára. Megfelelnek a szigorú élelmiszerlánc-biztonsági előírásoknak. Az EFAFLEX kapuk működése több, az EFAFLEX által fejlesztett és szabadalmaztatott periféria segítségével az egyedi gyártási és logisztikai folyamatokra szabható.

Ital- és folyékony élelmiszergyártó ipar

  • Az ital és folyékony élelmiszeripar speciális követelményeinek megfelelő ipari kapu megoldások
  • Nagy-légtömörségű tisztatéri környezetben vagy változó nyomáskülönbségek mellett alkalmazható gyorskapuk
  • ISO 5 és 6 osztályú megfelelőség
  • Iparspecifikus tisztítási eljárásoknak, részecskeleválasztásnak megfelelő keret, felület kialakítás
  • Hosszú élettartamra tervezve, alacsony karbantartásigény

EFA-SST®

A folyékony élelmiszer- és italgyártók gazdasági teljesítményére hatással van az ipari és logisztikai épületeik energetikai paramétere. Az EFA-SST® spirálkapu hőszigetelt kapulapja és a gyors nyitási sebessége miatt energiatakarékos. Alacsony karbantartási igénye gazdaságos működtetést tesz lehetővé.

Katalógus

EFAFLEX SST®

Energiahatékony gyorsmozgású spirálkapu

Letöltés

EFA-STT®

Ez a kapu a legjobb megoldás, mikor a kapu használatakor fontos a másik oldal láthatósága vagy extra fény szükséges a gyártási folyamat során. A kristálytiszta akril panoráma lamellák révén az EFA-STT® kapulapja akár 70%-ban átlátszó! Az akár 8m x 7.8m beépítési méret széleskörű alkalmazást tesz lehetővé.

Katalógus

EFA-STT

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SRT® ECO

Az EFA-SRT® feltekeredő gyorskapuk eltérő használati intenzitásra tervezett változatban, akár EFA-EAS® ütközésvédelemmel rendelhetők. Az EFA-EAS® modullal ütközéskor az alsó kapulap kiugrik a vezetősínekből, a kapu azonnal leáll. A kapulap könnyen visszahelyezhető. A kapu rövid időn belül újra használatra kész.

Katalógus

EFA-SRT® ECO

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SCAN®

Az EFA-SCAN® az ipari kapuk esetén használható lézerszkenner. Impulzusadó, biztonsági rendszerfeladatokat lát el, 10 x 10 m területet érzékelve a kapu előtt. A komplex szoftveralgoritmusok megakadályozzák a kioldást eső, hó és idegen fény esetén. Ezáltal az EFA-SCAN® külső szerelésre is alkalmas.

Katalógus

EFA-SCAN®

EFA-SCAN®

Letöltés

EFA-STR®

Az EFA-STR® turbókapu akár 4 m/sec hihetetlen sebességgel nyílik; ez világrekord! Alkalmazásával a gyártási és logisztikai folyamatok gyorsabbá és hatékonyabbá válnak. A PREMIUM EFA-STR® turbókapu alaptartozéka az infravörös fényfüggöny és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Katalógus

EFAFLEX STR®

A spiráltechnika és a rugalmas kapulap kombinációja révén az EFA - STR® akár 4,0 m/sec nyitási sebességgel a világ leggyorsabb kapuja

Letöltés

EFA-SST®MS

Az EFA-SST® MS gyorsmozgású spirálkapu teljesíti a biztonságos, modern gépvédelmi kapukra vonatkozó követelményeket. Az opcionális padló tartórészek használatával önhordó, önálló elválasztó védőburkolatként alkalmazható. Az EFA-SmartConnect® modullal rendelve ez az ipari kapu az IPAR 4.0 folyamatokra kész.

Katalógus

EFA-SST® MS

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SmartConnect®

Az innovatív EFA-SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója, az EFAFLEX új dimenziót teremtett az ipari kapuk használatához, bekapcsolva gyorskapuit az IPAR 4.0 folyamatokba, a robotcellák és automata gyártósorok hálózatába, okos épületüzemeltetési rendszerekbe. A modul alkalmazásával az EFAFLEX Hungária Kft. prediktív karbantartás szolgáltatást nyújt partnerei számára. Cél a közel 100 %-os üzemhányad, megelőzve a meghibásodások okozta üzemszünetet és költségeket.

Katalógus

EFA-SmartConnect®

SmartConnect® IoT modul

Letöltés

Referenciák