Gépvédelmi gyorsmozgású ipari spirálkapu EFA-SST® MS

EFA-SST® MS

EFA-SST® MS gyorsmozgású spirálkapu

  • Funkcionális biztonság: »d« teljesítményszint
  • Akár 2,7 m/s sebesség
  • Kompakt kialakítású extrudált alumínium lamellákkal kombinált fém kapulap
  • Évi 250 000 működési ciklusra tervezve
  • Max. 7 ciklus percenként
  • Életciklus: 12 év
  • Standard méret max. Sz=3.000mm x Ma=3.000mm

Maximális biztonság – Gépvédelmi kapuk

Biztonságos megoldás - érintésmentes működés

Az EFAFLEX spirálkapu vékony, duplafalú, extrudált alumínium lamellákkal kombinált fém kapulappal készül, ötletes konstrukciós elve kompakt kialakítást tesz lehetővé. A harmonikus dizájn csendes, biztonságos, gyors működéssel párosul. A kapulap érintésmentesen működtethető megakadályozva a felületek karcolódását, ennek köszönhetően az opcionális akril átlátszó lamellák nem karcolódnak, homályosodnak az intenzív használat esetén sem.

Kapuvezérlés

A vezérlőegység PL »d« teljesítményszinten működik biztonságos vezérlőáramkörök esetén bővíthető az összekapcsoló interface csatlakozó modul használatával.

Súlykiegyenlítés

Az EFA-SST® MS gépvédelmi ipari kapu közel karbantartásmentes, elektromechanikus működés-felügyelettel ellátott, húzórugós szerkezettel működik.

További különleges előnyök

Az önálló elválasztó védőburkolatként használt EFA-SST® MS gyorsmozgású spirálkapu teljesíti a biztonságos, modern gépvédelmi kapukra vonatkozó követelményeket. Az opcionális padló tartórészek használatával önhordó, önálló telepítés valósítható meg. A spirálegységhez kapható kiegészítő fedelek biztosítják a védelmet alacsony magasság esetén is. Az EFA-SST® MS természetesen rendelkezik átlátszó fedéllel is, amelyen keresztül tisztán látható a DIN EN ISO 13849-1 szerinti Cat. 4 / Pl »e« osztályú, beépített biztonsági véghelyzeti határkapcsoló.

Padló tartórész

Opcionális tartóelemek a kapurendszer önálló rendszerként való telepítéséhez. Az egyenetlen talaj szintezését csavarok biztosítják.

Biztonság

Biztonsági élvédelemmel, kiegészítő fénysorompóval kombinálható.

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és a betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner, mely a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát. A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, a hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók. Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.

Katalógus letöltése

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved