EFA-STT® EFA-SST®​ EFA-STR® EFA-SRT®ECO EFA-SST®MS

Az EFAFLEX gépvédelmi kapuk helytakarékos és kompakt kialakításuknak köszönhetően minden követelménynek eleget tesznek a szükséges védőberendezéshez való integráció érdekében. Alkalmazhatók robotcellák és gyártósorok esetén a munkavállalók és a berendezések védelme érdekében.

Intralogisztika és robotika

  • A vezérlés PL »d« teljesítményszinten működnek
  • MS-AM csatlakozómodullal bővíthetők
  • Gyors működés, akár 250 ezer nyitási ciklus egy karbantartási intervallumon belül
  • Akár átlátszó kapulappal vagy kapulamellákkal rendelhető

Premium EFA-SST®

A kereskedelmi és logisztikai épületek energetikai paramétere kiemelten fontos költségtényező a gazdasági társaságok számára. Az EFA-SST® spirálkapu hőszigetelt, hőhídmentes kapulapja és gyors nyitási sebessége végett energiatakarékos. Alacsony karbantartási igénye gazdaságos működtetést tesz lehetővé.

Katalógus

EFAFLEX SST®

Energiahatékony gyorsmozgású spirálkapu

Letöltés

EFA-SRT® ECO

Az EFA-SRT® feltekeredő gyorskapuk eltérő használati intenzitásra tervezett változatban, akár EFA-EAS® ütközésvédelemmel rendelhetők. Az EFA-EAS® modullal ütközéskor az alsó kapulap kiugrik a vezetősínekből, a kapu azonnal leáll. A kapulap könnyen visszahelyezhető. A kapu rövid időn belül újra használatra kész.

Katalógus

EFA-SRT® ECO

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SRT® MTL

Az EFA-SRT® MTL gyorskapu alkalmazható intenzív logisztikai és kereskedelmi folyamatokban időjárástól védett, zárt térben. Használatával elkeríthetők a veszélyes üzemterületek a dolgozók és a berendezések védelme érdekében. Az MTL gyorskapu kiegészíthető hagyományos EFAFLEX védelmi rendszerekkel (pl. biztonsági él, fénysorompó vagy kapuvonali TLG fényrács).

Katalógus

EFA-SRT® MTL

EFA-SRT® MTL

Letöltés

EFA-SRT® MS

Helytakarékos, kompakt kialakítású gyorskapu. Erős igénybevételre tervezett keresztstabilizált kapulappal készül. Robotcellák, automatizált logisztikai és gyártási folyamatok gépvédelmi gyorskapuja. Nagy színválasztékban rendelhető. Alapfelszereltség a figyelmeztető jelzőcsíkok.

Katalógus

EFA-SRT® MS

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SST® MS

Az EFA-SST® MS gyorsmozgású spirálkapu teljesíti a biztonságos, modern gépvédelmi kapukra vonatkozó követelményeket. Az opcionális padló tartórészek használatával önhordó, önálló elválasztó védőburkolatként alkalmazható. Az EFA-SmartConnect® modullal rendelve ez az ipari kapu az IPAR 4.0 folyamatokra kész.

Katalógus

EFA-SST® MS

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SmartConnect®

Az EFA- SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója létrehozta az ipari kapuk intelligens hálózatát. A felhasználóbarát EFA iOS és Android alkalmazás az EFAFLEX ipari kapuk számos egyedi beállítását teszi lehetővé érintésmentesen a Partnereink számára. 

Katalógus

EFA-SmartConnect®

SmartConnect® IoT modul

Letöltés