REFERENCIÁK EFA-SRT® CR Premium EFA-STT® CR EFA-SRT® CR Efficient EFA-SRT® CR C EFA-SRT® ECO EFA-SST®


Nagy-légtömörségű tisztatéri gyorskapuk, turbókapuk, gépvédelmi kapuk. Az EFAFLEX által fejlesztett ajtólap-vezető megoldás megakadályozza a nyomáskülönbségek esetén a nem kívánt légcserét. A sima felületű szerkezet és a perem nélküli kialakítás megkönnyíti a tisztítást és nagymértékben megakadályozza a részecskék leülepedését.
Az EFAFLEX tisztatéri gyorskapuk higiénikusak – alkalmazásuk a speciális laboratóriumi, gyógyszergyártási, orvostechnikai környezetben ideális.

Gyógyszeripar

  • Nagy-légtömörségű tisztatéri környezetben vagy változó nyomáskülönbségek mellett alkalmazható gyorskapuk
  • ISO 5 és 6 osztályú megfelelőség
  • Iparspecifikus megoldások a könnyű tisztítás, részecskeleválasztás és szervizelés érdekében
  • Hosszú élettartamra tervezve,figyelemmel a várható használati intenzításra
  • Az EFA-SmartConnect® IoT modullal lehetővé válik a helytől független beállítás és a költséghatékony karbantartás

EFA-SRT® CR Premium

A Premium EFA-SRT® CR tisztatéri kapu megfelel a speciális élelmiszer- és gyógyszeripari követelményeknek. Sima felületstruktúrával rendelkezik, könnyen tisztítható, a részecskelerakódás kizárt. Tisztatéri zsilipekhez alkalmazható, a DIN EN ISO 14644 szerinti 5. osztályú tisztaterekhez alkalmas. 

Katalógus

EFA-SRT® CR Premium

EFA-SRT® CR Premium

Letöltés

EFA-STT® CR

Az EFAFLEX tisztatéri turbókapu ISO 6. osztályig alkalmazható. Az EFA-STT® CR gyors, alacsony karbantartásigényű, jól terhelhető és stabil. A normál EFA-STT®-hez képest a CR típusnál a kapulamellák a tisztatéri alkalmazás feltételeinek megfelelő speciális tömítésekkel vannak ellátva.

Katalógus

EFA-STT® CR

EFAFLEX tisztatéri turbókapu

Letöltés

EFA-SRT® CR Efficient

Az EFA-SRT® CR Efficient feltekeredő tisztatéri kaput általános tisztatérben történő használatra tervezték. A kivételesen keskeny kapulábak helytakarékos beépítési lehetőséget, ugyanakkor esztétikus megjelenést biztosítanak. Az EFA-SRT CR Efficient tisztatéri kapu TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik.

Katalógus

EFA-SRT® CR Efficient

Tisztatérben történő használatra tervezve

Letöltés

EFA-SRT® CR C

Az EFA-SRT® CR C kifejezetten a kozmetikai- és gyógyszeripar speciális igényeire fejlesztett típus. Kompakt kialakítású, alacsony belmagasság esetén is alkalmazható. Sima felületű, nincsenek kiálló élek, ezért könnyen tisztítható.

Katalógus

EFA-SRT® CR C

Tisztatérben történő használatra tervezve

Letöltés

EFA-SST®

Az ipari és logisztikai épületek energetikai paramétere kiemelten fontos költségtényező a gyártócégek számára. Az EFA-SST® spirálkapu hőszigetelt, hőhídmentes kapulapja és gyors nyitási sebessége miatt energiatakarékos. Alacsony karbantartási igénye gazdaságos működtetést tesz lehetővé.

Katalógus

EFAFLEX SST®

Energiahatékony gyorsmozgású spirálkapu

Letöltés

EFA-SRT® ECO

Az EFA-SRT® feltekeredő gyorskapuk eltérő használati intenzitásra tervezett változatban, akár EFA-EAS® ütközésvédelemmel rendelhetők. Az EFA-EAS® modullal ütközéskor az alsó kapulap kiugrik a vezetősínekből, a kapu azonnal leáll. A kapulap könnyen visszahelyezhető. A kapu rövid időn belül újra használatra kész.

Katalógus

EFA-SRT® ECO

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SmartConnect®

Az innovatív EFA-SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója, az EFAFLEX új dimenziót teremtett az ipari kapuk használatához, bekapcsolva gyorskapuit az IPAR 4.0 folyamatokba, a robotcellák és automata gyártósorok hálózatába, okos épületüzemeltetési rendszerekbe. A modul alkalmazásával az EFAFLEX Hungária Kft. prediktív karbantartás szolgáltatást nyújt partnerei számára. Cél a közel 100 %-os üzemhányad, megelőzve a meghibásodások okozta üzemszünetet és költségeket.

Katalógus

EFA-SmartConnect®

SmartConnect® IoT modul

Letöltés

Referenciák