PHARM Connect Kongresszus 2024

Nemzetközi gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozó! Az EFA csoport részt vett a 2024. március 5-6. között megrendezésre kerülő PHARM Connect Congress rendezvényen.

EFAFLEX – Prémium gyógyszeripari gyorsmozgású ipari kapuk legújabb generációja

A gyógyszeripar számára fejlesztett tisztatéri gyorsmozgású ipari kapuk megfelelnek az ISO 5, 6 és 7 előírásának, így hozzájárulnak a levegő elvárt alacsony részecskekoncentrációjának biztosításához. Teljesítik a laboratóriumi környezetre vonatkozó elvárásokat, a gyógyszergyártás, gyógyászati technológiai környezet felé támasztott követelményeket.

EFA GLOBAL DOCKING – EGD Termozsilip, a dokkolóállások utólagos hőszigetelése

Magas hűtési és fűtési energiamegtakarítás érhető el az acél dokkolóállásoknál az EGD Termozsilip segítségével. Egy hőszigetelési megoldást kínálunk, amely konstans hőmérsékletet tud biztosítani az épületben még a kamionok berakodása és kirakodása közben is. Az EGD Termozsilip szignifikánsan növeli az energiamegtakarítást és jelentősen csökkenti a rovaroknak, pornak és egyéb káros anyagnak való kitettséget.

EFASERVICES – Ipari kapuk és dokkolóberendezések karbantartás- és szervizszolgáltatása

A hagyományos karbantartásszolgáltatáson túl digitális szolgáltatást kínálunk. Az innovációt és technológiát ötvözve az EFASERVICES kifejlesztette az ipari kapuk egyedülálló IoT alapú prediktív digitális karbantartási szolgáltatását.

 

További bejegyzések
Az EFA csoport is részt vett a nemzetközi gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozón.
A világ leggyorsabb ipari kapuját gyártó német EFAFLEX cég gyorskapuit forgalmazó EFAFLEX Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Köbli Attila válaszolt kérdéseinkre.
A gyógyszeripar szigorú követelményeket támaszt az ipari kapuk minőségével szemben. Az EFAFLEX nagy-légtömörségű tisztatéri gyorskapuk
Megosztás

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved