FoodTechShow

Cégcsoportunk 2024. április 9-10-én sikeresen részt vett a FoodTechShow kiállításon, ahol bemutattuk legújabb technológiai megoldásainkat.

Az EFAFLEX az ipar, kereskedelem, élelmiszeripar, gépgyártás, automotive, elektronikai ipar, vegyipar, gyógyszeripar, valamint a logisztikai szektor gazdasági szereplőinek gyárt gyorsmozgású, energiahatékony, egyedi vagy speciális ipari gyorskapu-megoldásokat immár 50 éve.

Az ipari épületek energiahatékonyságának növelése

Az ipari kapuk hőátbocsátási tényezője, nyitási sebessége és az alkalmazott logisztikai folyamatok együttesen befolyásolják az épület fűtési és hűtési energiaszükségletét. A korszerű, hőszigetelt ipari kapuk alacsony hőátbocsátási tényezője meghatározó hatékonyságnövelő tényező, ugyanakkor további, meglepően magas megtakarítás köszönhető a gyorskapuk nyitási sebességének. A korszerű EFAFLEX kapuk nagy nyitási és zárási sebességével csökken a külső és belső tér között a légcsere.

A logisztikai folyamatokkal összefüggő energiaveszteséget okoz az a rossz gyakorlat is, mikor a kapuk a teljes rakodási folyamat alatt nyitva vannak. Ez rendkívül pazarló megoldás! Az energiahatékony gyorsmozgású kapuk nyitási sebessége akár 2 m/s, a logisztikai folyamatok lassítása nélkül gyorsan nyitnak-zárnak, ezzel nagymértékben csökken az ipari épület fűtési és hűtési energiavesztesége.

Az ipari kapuk cseréje EFAFLEX gyorskapukra energetikai beruházásnak minősül az EKR-ben. A rövid megtérülési idő után sok éven át hozzájárulnak a fűtési és hűtési költségmegtakarításhoz, mely megtakarítás a gazdasági társaságnál marad.

A kiállítók listája és az elkészült online katalógus elérhető ide kattintva.

További bejegyzések
Az EFA csoport is részt vett a FoodTechShow kiállításon, ahol bemutattuk legújabb technológiai megoldásainkat.
Az EFA csoport is részt vett a nemzetközi gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozón.
A világ leggyorsabb ipari kapuját gyártó német EFAFLEX cég gyorskapuit forgalmazó EFAFLEX Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Köbli Attila válaszolt kérdéseinkre.
Megosztás

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved