Kaput nyitunk az energiahatékony logisztikára

Médium:
Publikálás dátuma:
2022. Jul. 04.

Energiaválságban vagyunk, az ipari épületek fűtési/hűtési költsége meghatározó üzemeltetési költségrész. Fontos kérdés, hogy az új logisztikai épületek építését vagy meglévők rekonstrukcióját követően a költségek hogyan lesznek minimalizálhatók hosszú távon.

Az ipari csarnokok és logisztikai épületek tudatos energetikai tervezése, a jól megválasztott külső és belső ipari kapuk alkalmazása kedvezően befolyásolja az épületek üzemeltetési költségeinek alakulását.

Hőhídmentes, hőszigetelt EFAFLEX ipari gyorskapuk

Az EFAFLEX PREMIUM SST gyorskapuk hőhídmentes alumínium vagy acél EFA-THERM® lamellákkal és CFC-mentes PU-hab hőszigeteléssel készülnek. A lamellák rendelhetők 40, 60, 80, vagy 100 mm panelvastagsággal, így elérhető a 0,7 és 1,4 W/m²K érték közötti hőátbocsátási tényező.

Az ipari kapuk nyitási és zárási ideje ott a legfontosabb, ahol nagy a targoncaforgalom

A hagyományos ipari kapuk lassú nyitási/zárási sebessége fokozott légcserével jár. Az ipari kapuk gyakori nyitása nem ritka az ipari és logisztikai környezetben. A gyors nyitási sebességgel nő az épület energiahatékonysága, és gyorsabbá válnak a logisztikai folyamatok. Az EFAFLEX gyorsmozgású kapuk akár 4 m/sec csúcssebességet is elérnek.

EFAFLEX által szabadalmaztatott spirál technológiával minimális a mechanikai kopás

Az EFAFLEX SST® gyorskapuk kapulapja spirálformájú vezetésben helytakarékosan, önmagától távolságot tartva tekeredik fel. Ennek a gyártói fejlesztésnek köszönhető a hosszú használati idő után is kopásmentes, újszerű állapotú kapulap. Az EFAFLEX ipari kapuk magas használati intenzitás esetén is alacsony karbantartási igénnyel üzemeltethetők.

Függetlenül attól, hogy Ön a beruházó, az építész vagy a technológiai tervező, már az épület tervezéskor megismerheti az EFAFLEX gyorskapuk részletes termékinformációit, valamennyi termék energetikai, méret- és anyagspecifikációját a BIMobject® virtuális 3D tartalomplatform segítségével. Az EFAFLEX együttműködik a BIMobject®-tel, ezzel teljes átláthatóságot biztosít minden érdekelt fél számára a minőség, a jövedelmezőség és a teljes bekerülési költség közvetlen ellenőrzése érdekében. Az adatok egy gombnyomással beépíthetők a projekttervekbe a Revit, ArchiCAD és AutoCAD programokkal kompatibilis formátumban.

Az EFAFLEX a logisztika, a kereskedelem, valamint az ipar gazdasági szereplőinek gyárt gyorsmozgású, energiahatékony, egyedi vagy speciális ipari kapukat. A termékportfólióhoz tartozik a STÖBICH tűz- és füstgátló berendezések kínálata. Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. az EGD ipari kapukat, az EGD rakodástechnikai, valamint biztonságtechnikai berendezéseket értékesíti és telepíti. Az EFA SERVICES Hungary Kft. ipari kapuk és rakodástechnikai berendezések szerviz- és karbantartás-szolgáltatója.

www.efaflex.hu | www.egd.hu | www.efaservices.hu

További bejegyzések
Az EFA csoport is részt vett a FoodTechShow kiállításon, ahol bemutattuk legújabb technológiai megoldásainkat.
Az EFA csoport is részt vett a nemzetközi gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozón.
A világ leggyorsabb ipari kapuját gyártó német EFAFLEX cég gyorskapuit forgalmazó EFAFLEX Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Köbli Attila válaszolt kérdéseinkre.
Megosztás

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved