A nagy-légtömörségű EFAFLEX tisztatéri gyorskapuk megfelelnek a gyógyszeripar szigorú követelményeinek

Médium:
Publikálás dátuma:
2024. Feb. 20.

A gyógyszeripar szigorú követelményeket támaszt az ipari kapuk minőségével szemben. Az EFAFLEX nagy-légtömörségű tisztatéri gyorskapuk ISO 5., 6. és 7. osztályú (ISO) tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az EFAFLEX, a különböző gyógyszeripari követelményeknek megfelelő gyorskapukat fejleszt.

Kiváló műszaki teljesítmény tisztatéri környezetben

A Premium EFAFLEX SRT® CR tisztatéri gyorskapuk biztonsággal alkalmazhatók gyógyszeripari, laboratóriumi környezetben. Beépíthetők tisztatéri zsilipbe, valamint alkalmazhatók DIN EN ISO 14644 szerinti 5. és 6. osztályú tisztaterekhez. Sima felületstruktúrával rendelkeznek, könnyen tisztíthatók, biztosítják a levegő részecsketisztaságát (ISO14644-1).

Az akár 1,0 m/s nyitási sebesség és 0,5 m/s zárási sebesség mellett 150 000 nyitási ciklust teljesítenek egy év alatt. Kiváló műszaki teljesítménnyel, hosszú élettartammal működtethetők.

Az idén 50 éves német gyártó, az EFAFLEX alapítása óta kizárólag gyorskapuk fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A München melletti Bruckbergben található EFAFLEX ma már a régió egyik legnagyobb foglalkoztatója. A cég termékei megtalálhatók világszerte, immár 5 kontinensen.

A küldetésünk változatlan marad a jövőben. Innovatív, minőségi termékek és megoldások fejlesztése, melyek fenntartható, ökológiai és pénzügyi előnyöket biztosítanak a különböző iparágak szereplői számára.

EFAFLEX – az első gyorskapu. Az eredeti és még mindig a legjobb.

További bejegyzések
Az EFA csoport is részt vett a FoodTechShow kiállításon, ahol bemutattuk legújabb technológiai megoldásainkat.
Az EFA csoport is részt vett a nemzetközi gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozón.
A világ leggyorsabb ipari kapuját gyártó német EFAFLEX cég gyorskapuit forgalmazó EFAFLEX Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Köbli Attila válaszolt kérdéseinkre.
Megosztás

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved