Termék

Az eredeti

Az új generáció

Világszerte emelkedő energiaárak EFAFLEX-t arra kényszerítették, hogy a gyorsmozgású spirálkapukat a csarnokzárásokhoz teljesen újra tervezzék. A műszaki újratervezés hangsúlyozza a kapulap fizikai tulajdonságainak megjavítását valamint a funkcionalitás optimalizálását.

Jövőbe mutató: EFA-THERM®-lamellák

Világszerte első gyártóként mostantól kezdve szériaszerűen termikusan leválasztott EFA-THERM® szigetelő lamellákat kínálunk az EFA-SST® kapukhoz. Így a kapumérettől függően egy kiváló, 0,7 és 1,4 W/m²K érték közötti hőszigetelés érhető el. Az új kapulap rendkívül robusztus, hosszú élettartamú, szigetelt és hangtompító. A kívánt fénybeeséstől függően az Ön EFA-SST® kapujának kapulapjába tetszés szerinti sok EFA-CLEAR® átlátszó akril üveg lamellát építünk be.

  EFA-STT® CR egy pillantásra

  • A kapulap 70%-ban kristálytiszta akril üvegből áll.
  • Majdnem légzáró
  • Anyagzsilipekhez is való
  • Nyitás akár 2,5 m/sec
  • Zárás akár 0,75 m/sec
  • Max. 200.000 teherváltás évente
  • Standard méretek max. Sz=4.000mm x Ma=5.000mm

 további tájékoztatások

Hang-/hőszigeteléssel

Legnagyobb gazdaságosság – legjobb minőség által

A gazdaságosság legfontosabb tényezőinek egyike ma egyre inkább fontosabb mint valaha: az energia! Az emelkedő árakkal és a nyersanyagokkal való bizonytalan ellátással az EFAFLEX-nél szembeállítunk valamit: kapuink gyors nyitási és zárási sebességei által csak kevés energia távozik kívülre vagy vesz el két tér között. Az EFAFLEX gyorsmozgású kapukkal Ön hatékonyan csökkenti az energiaköltségeket!
A gyorsmozgású kapuk első gyártójaként felkínáljuk Önnek az EFA-SST® kapukat mostantól kezdve szériaszerűen termikusan leválasztott EFA-THERM®-lamellákkal. Ezek jelentősen megjavítják a hőszigetelést és ezáltal csökkentik az energiaköltségeket.


Individuális kapulap-kialakítás

Individuálisan alakítható

Az alumíniumszínű standard bevonaton kívül a lamellákat, valamint a kapu acél részeit kívánságra a RAL rendszer minden színére lakkozzuk. Így a kapuk építészetileg tökéletesen hozzáilleszthetők minden homlokzathoz vagy az Ön cégszínében ragyognak és gondoskodnak a cégtelep reprezentatív megjelenéséről.


Önjavító kapulap

Gyors és biztonságos: EFA-ACS®

EFAFLEX a gyorsmozgású kapuk világszerte egyedüli gyártójaként fix kapulapból és egy aktív ütközésvédelmi rendszerből álló kombinációját kínálja. EFA-ACS® megőrzi a kaput nem csak a károktól és ezáltal az üzemkieséstől és a javításoktól, hanem teljesen automatikusan néhány másodpercen belül elvégzi az önjavítást is! Ha megtörténik egy ütközés, az Ön kapuja a jövőben ennek ellenére azonnal ismét használatra kész.

Így működik az aktív ütközésvédelmi rendszer

Egy ütközés esetén az egymással oldható kötésű lamellák sértetlenül kinyomódnak a megvezetésből. Egy induktív érzékelő regisztrálja ezt és a lelassított fölfelé mozgás közben a kapulap belső és külső csuklópántjait újra biztonságosan és helyesen összeilleszti.


Tökéletes kapulap megvezetés

A kapulap megvezetés perfekciója

Ezerszer másolva – még mindig elérhetetlen. A kapulap nem egy tengelyre tekerődik fel, hanem a szabadalmaztatott EFAFLEX spirálokban helytakarékosan távol tartva egymástól. Ez a működési elv egy sor egyedülálló előnyöket garantál Önnek: csak ez az egyedülálló konstrukció köti ilyen jól egymással össze a legnagyobb nyitási sebességeket, a hosszú élettartamot és az effektivitást.

Ovális spirál és alacsony szemöldök

EFAFLEX gyorsmozgású spirálkapukat kínál Önnek különböző kivitelekben. A kör formájú körspirál a standard és egyúttal a megoldás is a leggyorsabb nyitási és zárási időkhöz. Ha a kapu fölött kevés a hely, válasszon az S szériájú sok kaputípus közül, a két helytakarékos változat, az ovális spirál és az alacsony szemöldök közül is.


Biztonsági berendezések

Abszolút biztonsággal

Az EFAFLEX gyorsmozgású kapuk Önnek természetesen a biztonság területén is a legmagasabb standardot garantálják. EFAFLEX a gyorsmozgású kapuk vezető gyártójaként felelősségének tudatában van! Ezért a mi igényünk, hogy a biztonság területén is úttörőmunkát végezzünk. Rendszereink Önnek jelentősen nagy biztonságot nyújtanak – mind a személyek, mind pedig a rakomány és maga a kapu számára is.

Egyedülálló rendszerek – a több biztonsághoz

Nem csupán maguk a kapuk felelnek meg EFAFLEX-nél a legnagyobb igényeknek. A hozzátartozó biztonsági rendszerek is egyedülálló előnyöket nyújtanak. EFA-SCAN®, az EFAFLEX házból származó legújabb szabadalom, világszerte az első lézerszkenner a kapunál használatnál és ennél impulzusadó és biztonsági rendszer is egyben.


Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved