Gyorsmozgású hőszigetelt ipari spirálkapu EFA-SST® ISO-60

EFA-SST® ISO-60

EFA-SST® ISO-60 hőszigetelt megoldás hűtött terekhez

  • Hőhídmentes EFA-THERM® lamellák CFC-mentes PU-hab hőszigeteléssel
  • Elérhető akár max. 0,8 W/m²K hőátbocsátási tényező
  • 60 mm vastag kapulap
  • Nyitás akár 2,5 m/sec
  • Zárás akár 1,0 m/sec
  • Évi 250 000 nyitási ciklusra tervezve
  • Standard méretek max. Sz=6.000mm x Ma=6.000mm

Hőszabályozott zónák zárókapuja

A hűtött helyiségekben lévő ipari kapuk extrém terhelésnek kitettek. Minden kapu-alkatrész ellenálló a hideggel és a nedvességgel szemben. Az EFA-SST® ISO-60 tökéletes szigetelésének köszönhetően az ideális ipari kapu megoldás eltérő hőmérsékletű terek elválasztására.

Energiahatékonyság a tökéletes szigeteléssel

Az EFAFLEX EFA-SST® ISO-60 hőszigetelt ipari kaput eltérő hőmérséklettel rendelkező épületek és épületrészek zárására tervezték. Ez az innovatív megoldás több EFAFLEX fejlesztést ötvöz. Az EFAFLEX által szabadalmaztatott spiráltechnológiát és a hőszigetelt EFA-THERM® lamellákat. Ezenkívül összetett tömítésrendszer akadályozza meg az eltérő hőmérsékletű terek közt a levegő cseréjét. Mindezen elemek kombinációja kivételes szigetelő tulajdonságokkal rendelkező ipari kaput kínál a felhasználók részére.

Tökéletes hőszigetelés

A hőszigetelt ipari kapuk legjobbja

Az eddiginél jobb hőszigetelést biztosítanak a 60mm vastag EFA-THERM® szigetelő lamellák. Az EFA-SST® ISO-60 kapulapjai kiváló függőleges és vízszintes tömítéssel rendelkeznek. Az épület és a kapulap közötti részt tömítés zárja le. Nagy hőmérséklet-eltérések és/vagy magas légnedvesség melletti használat esetén a függőleges és a vízszintes tömítés opcionálisan fűtőszalagokkal látható el.

Élelmiszeripari területekre tervezve

Állandó, egyenletes hőmérséklet

Az EFA-SST® ISO-60 alkalmazása olyan területeken ajánlott, ahol állandó hideg hőmérsékletet kell fenntartani, pl. az Airline Catering (légi utasellátás), vagy hűtött csarnokok esetén. A felszolgált étkezések egyenletes minőségének biztosításához vagy az állandó hűtött közeget igénylő áruk tárolásához állandó hőmérséklet szükséges. Az EFAFLEX SST® ISO-60 kapu megoldás ezeken a speciális hűtést ígénylő területeken, tökéletes alkalmazhatóságot biztosít két hőmérsékletű zóna zárására.

Tökéletes tömítés

Zárt állapotban a duplafalú és termikusan leválasztott hőhídmentes EFA-SST® ISO-60 szigetelő lamella a kétszeres gumitömítésével gondoskodik a megfelelő szigetelésről. Ezen túl más kihívással is szembe kell nézni a hűtött területeken. A gyakori árumozgás következtében a kapuk sok nyitási-zárási folyamatot végeznek. A kimagaslóan jó hőátbocsátási tényező mellett az EFAFLEX spirálkapuk gyorsmozgása megakadályozza a hőmérsékletcserét ezzel tovább csökkentve az energiafelhasználást.

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és a betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner, mely a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát. A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, a hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók. Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.

Katalógus letöltése

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved