Gyorsmozgású hőszigetelt ipari spirálkapu EFA-SST® Essential

EFA-SST® Essential

Az EFA-SST® Essential spirálkapu 

  • Kiváló hang- és hőszigetelés
  • 2 – 4 szélellenállási osztály
  • 100 000 működési ciklusra tervezve
  • Kültéri és beltéri alkalmazásra
  • Akár 0,5 m/s sebesség
  • Standard méret max. Sz=4.500mm x M=5.000mm

Költséghatékony hőszigetelt gyorskapu

Az EFAFLEX hatékony, biztonságos, gyorsmozgású kapu

Az EFA-SST® Essential gyorsmozgású spirálkapuval még könnyebben válthat hagyományos kapurendszerről EFAFLEX spirálkapura. Kis helyigénye miatt, nehezebb beépítési lehetőség esetén is megfelelő megoldás az SST® Essential. Ugyanakkor hatékony és megbízható gyorskaput kínálunk, mely hozzájárul a vállalati folyamatok optimalizálásához, hosszútávon energia és költség - megtakarítást jelent.

Megbízható és gyors

Az EFAFLEX spirálkapu ötletes konstrukciós müszaki megoldása kompakt, gyorsmozgású ipari kaput ad a felhasználók részére. A fenti homogén szerkezet kiemelkedő mechanikai tulajdonságokat és gyors sebességet biztosít. Ajánljuk ezt a típust azoknak, akik a vállalati folyamatokat kevés kapuhasználattal végzik, megbízható ipari kaput szeretnének a hagyományos kaputípusokat elfelejtve.

Hang- és hőszigetelés

Minőség - költséghatékonyság

Az energia, amely a költségek egyik meghatározó része, napjainkban minden eddiginél fontosabb szerepet játszik. Mi az EFAFLEX-nél a növekvő árakra és a bizonytalan nyersanyagellátásra válaszul megalkottuk a világ leggyorsabb ipari kapuit. A gyors nyitási és zárási sebességnek köszönhetően csupán kismennyiségű energia vész el.
Az EFA-SST® kapuk hőhídmentes EFA-THERM® lamella alapfelszereltséggel kínáljuk. A fenti lamellák jelentősen növelik a hőszigetelést, így csökkentik energiaköltségeit.
Az EFAFLEX gyorsmozgású kapuk használatával Ön hatékonyan csökkentheti energiaköltségét.

Egyedi dizájn

Alkossa meg cége megjelenéséhez legjobban illeszkedő egyedi ipari kapuit!
A standard alumínium színű bevonat mellett a lamellák és a kapu acél részei festhetők majdnem minden RAL színre a megrendelő igénye szerint. Így gyorsmozgású kapuink építészetileg tökéletesen igazodnak bármilyen homlokzathoz, az épülettel azonos színűre festhetők, ami reprezentatív megjelenést kölcsönöz telephelyének.

Termékgaléria

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát.
A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók.
Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.
További perifériák és tartozékok

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center | 1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
+36 1 789 5508
info[@]efaflex.hu
Közösség
Copyright © 2023 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved