Gyorsmozgású feltekeredő ipari kapu EFA-SRT® Soft Touch

EFA-SRT® Soft Touch

EFA-SRT® ST feltekeredő gyorskapu

  • Frekvencia átalakítóval
  • Vezérlő a kapukereten
  • Ütközésvédelem az alapfelszereltségben
  • Akár 2,0 m/s nyitási, akár 0,75 m/s zárási sebesség
  • 150 000 működési ciklusra tervezve
  • Sztenderd méret max. Sz = 4 500mm x M = 5 000mm

 

Innovatív és biztonságos

Az EFAFLEX által szabadalmaztatott EFA Soft Touch System rendszer minden igényt kielégít: a kapulap stabilitását a huzat vagy a nyomáskülönbség nem befolyásolja, a kapu gyorsan működik, szükség esetén kézzel is könnyedén kinyitható. Az ütközés elleni védelem és a gépkezelő védelme biztosított. Ez az innovatív technológia egyetlen integrált rendszerben kombinálja a kapulap feszítést, a súlykiegyenlítést, valamint az ütközés és törés elleni védelmet. Más konstrukcióktól eltérően, az EFA-SRT® Soft Touch önálló, bepattintható csatlakozói az alsó véghelyzet elérésekor összekapcsolódnak. Ezzel abszolút biztonságos a működtetés és hosszú az élettartam. Olyan területekre javasoljuk, ahol szükséges a gyakori hozzáférés a személyzet által.

Ütközés esetén elindul az önjavító mechanizmus

A kapurendszer új ütközésvédelemmel ellátott. A rugalmas záróélek kiváló működési biztonságot nyújtanak. Ha a kapulap valamilyen tárggyal vagy személlyel ütközik, a záróél könnyedén elhajlik bármely irányba – így nem szükséges kiegészítő biztonsági jelzőszalag. A fenti esetben, ha az alakváltozás meghalad egy bizonyos mértéket, a kapu alsó részén található bepattintható csatlakozók kioldanak, hogy a kapu kipattanjon a vezetősínből. A szenzorok érzékelik a fenti történéseket, és „ütközés” jelet küldenek a vezérlő számára – a kapu mozgása rögtön leáll, és a kapu azonnal felnyílik.

Az EFA-SRT® Soft Touch biztonsági kioldás

Termékvideó

Termékgaléria

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát.
A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók.
Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.
További perifériák és tartozékok

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center | 1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
+36 1 789 5508
info[@]efaflex.hu
Közösség
Copyright © 2023 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved