Gyorsmozgású kapuk előnyei

GYORSMOZGÁSÚ KAPUK ELŐNYEI

Sebesség

Az EFAFLEX gyártja a világ leggyorsabb ipari kapuját.

Az EFA-SST® gyorsmozgású spirálkapu sebessége: nyitás akár 2 m/sec, zárás akár 1,0 m/sec.

Ezzel a gyorsasággal növeli az épületek energiahatékonyságát, megakadályozva a légcserét a két tér között.

Hosszú élettartam

Az EFAFLEX gyorsmozgású ipari kapuk – köszönhetően az EFAFLEX által szabadalmaztatott spiráltechnikának –  akár 250 000 nyitási ciklust teljesítenek. Ez egy évben több mint napi 680(!) nyitás-zárást jelent. A hosszú élettartam alacsony karbantartás-ígénnyel párosul, ezzel a legmegbízhatóbb ipari kaput kínálva a felhasználok részére.

Gazdaságosság

Az EFAFLEX gyorsmozgású ipari kapuk növelik a vállalatok hatékonyságát és hozzájárulnak az energiahatékony működéshez.

A nagy nyitási sebesség csökkenti a várakozási időt felgyorsítva a vállalati folyamatokat.

Technológiai előny

Az EFAFLEX 1974-es alapításától fogva kizárólag ipari kapuk gyártásával foglalkozik. A német vállalat elkötelezett a saját kutatás-fejlesztés mellett. Ez az eltökéltség és kitartás hívott életre számtalan innovációt, melyek szabadalmaztatásával a vállalat megörízte piacvezető szerepét. Több ezer EFAFLEX szabadalom alkalmazásával történik a gyorsmozgású ipari kapuk gyártása.

Energiahatékonyság

EFAFLEX az EFA-SST® gyorsmozgású ipari kapuk hőhídmentes alumínium vagy acél EFA-THERM® lamellákkal CFC-mentes PU-hab hőszigeteléssel készülnek. Ezáltal a kapumérettől függően akár 0,74 W/m²K hőátbocsátási tényező érhető el. Minden EFAFLEX által gyártott ipari kapu esetén az energiahatékonyság kiemelt fontosságú.

Biztonság

Az EFA-TLG® kapu-fényráccsal és az EFA-SCAN® lézerszkennerrel az EFAFLEX két páratlan biztonsági berendezést kínál az EFAFLEX kapukhoz.

Vevőszolgálat

Minden EFAFLEX munkatárs a termeléstől a szervizig gyári  továbbképzéseken vesz részt, hogy minden innovációról és termékfejlesztésről magasszintű tudással és gyakorlattal rendelkezzen.

Global Player

EFAFLEX 1974-es alapítása óta gyors növekedést tudhat magáénak. 1994 óta már öt kontinensen, több mint 50 országában van jelen ipari kapu kínálatával. Jelenleg 1200 munkatársat foglalkoztat világszerte az EFAFLEX német vállalat.

A világ bármely részében, ha EFAFLEX gyorsmozgású kaput vásárol, akkor egy innovatív mérnöki művészetnek a birtokába jut.Kapcsolat

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved