Az EFA-SmartConnect® modullal az EFAFLEX ipari kapuk

Az EFA- SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója létrehozta az ipari kapuk intelligens hálózatát.
A felhasználóbarát EFA iOS és Android alkalmazás az EFAFLEX ipari kapuk számos egyedi beállítását teszi lehetővé érintésmentesen a Partnereink számára. A rendszer teljes kiépítése után a modul valós adatelemzéssel előre jelzi a pontos karbantartási intervallumokat, megelőzhetővé teszi az üzem közbeni meghibásodásokat.

A felhasználók pontos visszajelzést kapnak a kopóalkatrészek cseréjének szükségességéről. A hibamemória és az aktuális hibaüzenetek távoli elérésével lehetőség nyílik a hibát kiváltó okok elemzésére. Cél az EFAFLEX partnerek gyors kiszolgálása, a 100% üzemhányad elérése.
Számos intelligens rendszerrel felszerelt ipari kapu összekapcsolható hálózaton belül, majd ezt követően működésük egymással összehangolható. Beállítható és ütemezhető a kapuk működése egymással és más, az IPAR 4.0-ra kész berendezésekkel.

Az IoT modulon keresztül összekapcsolt eszközök működtetése, a folyamatok tervezhetősége végtelen lehetőséget biztosít a vállalati működés és a gyártási folyamatok hatékonyságának növeléséhez. Az összekapcsolható kapuk száma úgy is növelhető, hogy akár több hálózat működik párhuzamosan.

Az EFAFLEX ipari kapu gyártó az elsők közt ismerte fel annak fontosságát, hogy az ipari kapukat hálózatba kötve csatlakoztatni lehessen az IPAR 4.0 világába.

Igény esetén az EFAFLEX Hungária Kft. telepíti a modult a kiválasztott kapuvezérlőkbe. Az EFA-SmartConnect® használatával a már működő ipari kapuk felismerése és működtetése is megvalósítható a QR-kóddal, sorozatszámmal és hozzáférési adatokkal rendelkező kártya beépítésével.
A régebbi EFAFLEX kapukat egyszerűen hozzá lehet adni a hálózathoz az alkalmazáson keresztül.

készen az IPAR 4.0 - ra

EFAFLEX Smartconnect

Kerüljünk kapcsolatba