EFAFLEX KARBANTARTÁS

   Karbantartás és szerviz   Az EFAFLEX német gyártó műszaki tágogatása, szakembereink folyamatos képzése és az eredeti alkatrész-felhasználás alapjai a megbízható karbantartás és szervizszolgáltatásnak.

   Az ipari kapu meghibásodása vagy sérülése esetén az EFAFLEX Hungária Kft. szerviz divíziója rövid határidővel teljesíti javítási igényét.

   Az EFAFLEX a technológiai előny kompromisszumok nélkül!   Az EFAFLEX német gyártócég 2005 óta rendszeresen teszteli gyorsmozgású ipari kapuit az IFT – nemzetközileg akkreditált német tesztlaboratórium – által a tartósság és a teljesítmény szempontjából. A legfrissebb vizsgálati jelentésben az EFA-SST®, az EFA-STT® és az EFA-SFT® EFAFLEX gyorsmozgású ipari kapuk tartósság és teljesítmény szempontjából kitűnő értékelést kaptak, miután több mint egymillió nyitási és zárási ciklust sikeresen teljesítettek.

    

   Rekonsturkciós terv vagy eseti beruházás: EFAFLEX a tervezéstől a kivitelezésig

   Az EFAFLEX Hungária Kft. szakmai tanácsadással, egyedi kalkulációval, rövid határidővel áll  a megrendelők szíves rendelkezésére. Sok éves szakmai tapasztalatunk, a magyar ipar és logisztika legkomolyan területein szerzett ismereteink alapján készséggel segítünk a tervezés, beárazás, kivitelezés teljes folyamatában.

   • Ha cége rendelkezik rekonstrukciós tervvel, rekonstrukciós büdzsével, vagyis tervszerűen történik cégénél az ipari épületek rekonstrukciója, az ipari kapuk cseréje;
   • Ha nem várt esemény okán az ipari kapuk cseréjét szeretné elvégezni eseti beruházással;

   Tervezzen velünk, cserélje le ipari kapuját korszerű, új, energiahatékony gyorsmozgású EFAFLEX gyorsmozgású kapura! Az ipari kapuk teljeskörű cseréjét vállaljuk a tervezéstől a kivitelezésig!

   Hazai és Európai Uniós pályázati lehetőség - Ipari kapuk

   Az EFAFLEX Hungária Kft. együttműködési megállapodást kötött a MANHATTAN Akadémia Kft.-vel, annak érdekében, hogy segítséget kapjanak Partnereinknek az ipari kapuk esetén lehívható pályázati lehetőségek megismerésében valamint tanácsadást a pályázat elkészítsében.

   EFAFLEX szerviz

   Helf Roland

   szerviz koordinátor

   +36 30 557 07 07

   roland.helf@efaflex.hu  

   Kner József  

   szerviz koordinátor

   +36 30 776 68 36

    jozsef.kner@efaflex.hu

   EFAFLEX szerviz vezető

   Kovács Csaba

   szerviz vezető

    

   EFAFLEX szerviz kiemelt

   ügyfélkapcsolati munkatársak

   Birkás Balázs

   szerviz mérnök / kiemelt ügyfél kapcsolattartó

   +36 30 353 2028

   balazs.birkas@efaflex.hu 

   .

   Kalik Gergely

   szerviz mérnök / kiemelt ügyfél kapcsolattartó

   +36 30 143 8361

    gergely.kalik@efaflex.hu