EFA-SmartConnect®

Médium:
Publikálás dátuma:
2021. Apr. 20.

Az EFAFLEX SmartConnect® technológiával ipari kapuja készen áll az IPAR 4.0-ra.

A német EFAFLEX GmbH 1974 óta kizárólag gyorsmozgású ipari kapukkal foglalkozik. A gyártó termékei 1993-tól elérhetők Magyarországon, 16 éve pedig közvetlenül az EFAFLEX Hungária Kft. kínálatában. A magas szintű saját kutatás-fejlesztés az EFAFLEX-nél a vállalati filozófia alapja.

 

Digitális jövő

Az EFA-SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója létrehozta az ipari kapuk intelligens hálózatát. A felhasználóbarát, minden paraméter távoli, kényelmes beállítását biztosító, érintésmentesen használható EFA mobiltelefonos alkalmazás az EFAFLEX ipari kapuk számos egyedi beállítását teszi lehetővé. A rendszer teljes kiépítése után a modul valós idejű adatelemzéssel előre jelzi a pontos karbantartási intervallumokat, megelőzhetővé teszi az üzem közbeni meghibásodásokat. A felhasználók pontos visszajelzést kapnak a kopóalkatrészek cseréjének szükségességéről. A hibamemória és az aktuális hibaüzenetek távoli elérésével lehetőség nyílik a hibát kiváltó okok elemzésére. Cél az EFAFLEX-partnerek gyors kiszolgálása, a 100%-os üzemhányad elérése.

Biztonságos digitalizáció

Az ipar felgyorsult digitális fejlődése során nem elegendő a jövőbiztos technológiák megléte, szükség van megbízható adatbiztonsági rendszerre. Az EFA-SmartConnect® modul továbbítja az ipari kapuk aktuális állapotjelentését az alkalmazáshoz biztonságos WLAN hálózaton, vagy GSM modulon keresztül, ahonnan a felhasználó saját döntése szerint meghatározhatja a továbbítandó adatokat, kiegészítheti szabad szöveges információkkal, megjegyzéssel és fotókkal.

Okos megoldások összekapcsolása

Az EFAFLEX ipari kapuk digitalizációjából származó előnyök egyike a helytől független működési paraméterek beállításának lehetősége. Bármikor, bárhonnan optimalizálható az ipari kapu működtetése. Ugyanakkor az EFAFLEX ipari kapuk digitalizációval az ipari kapuk karbantartása időtakarékossá válik. Jelentősen csökken a funkcióellenőrzésekhez, szervizigényhez és a hibaelhárításhoz szükséges idő üzemzavar esetén. Számos, az intelligens rendszerrel felszerelt ipari kapu összekapcsolható hálózaton belül, majd ezt követően működésük egymással összehangolható. Beállítható és ütemezhető a kapuk működése egymással és más az IPAR 4.0-ra kész berendezésekkel.

Az IoT rendszeren keresztül összekapcsolt eszközök működtetése, a folyamatok tervezhetősége végtelen lehetőséget biztosít a vállalati működés hatékonyságának növeléséhez. Az összekapcsolható kapuk száma úgy is növelhető, hogy akár több hálózat működik párhuzamosan. A német gyártó elsőként ismerte fel, hogy a kapuk energiahatékonysága mellett a csatlakozás az IPAR 4.0 világába egy újabb lépés az innovatív termelési és logisztikai folyamatok elérése és a fenntarthatóság érdekében. A világ bármely részében, ha EFAFLEX gyorsmozgású kaput vásárol, akkor egy innovatív mérnöki művészetnek a birtokába jut.

Meglévő EFAFLEX kapuk bővítése

Igény esetén a modul telepíthető a meglévő EFAFLEX kapuk vezérlőjébe. Az EFA-SmartConnect® használatával a már működő ipari kapuk felismerése és működtetése is megvalósítható a QR-kóddal, sorozatszámmal és hozzáférési adatokkal rendelkező kártya beépítésével. A régebbi EFAFLEX kapukat egyszerűen hozzá lehet adni a hálózathoz az alkalmazáson keresztül, hogy a partnerek hasznosíthassák ennek az innovatív IoT modulnak az előnyeit. Az EFAFLEX az élelmiszer-, a gyógyszer-, a vegyipar és a kereskedelem szereplőinek gyárt gyorsmozgású, energiahatékony, egyedi vagy speciális ipari kapukat. Az EFAFLEX Hungária Kft. kínálatát kibővítettük a speciális tűzgátló kapukat és automata szállítópálya tűzgátló lezárásokat gyártó német STÖBICH vállalat termékeivel, továbbá cégcsoportunk részeként, az EFA GLOBAL DOCKING Kft.-vel az egyéb ipari kapuk, kamiondokkolók, ütközésvédelmi rendszerek széles spektrumát kínáljuk a partnerek részére.

EFAFLEX Hungária Kft.
Telefon: +36 1 789 5508
E-mail: info@efaflex.hu
www.efaflex.hu

Supply Chain Monitor

További bejegyzések
Az EFA csoport is részt vett a FoodTechShow kiállításon, ahol bemutattuk legújabb technológiai megoldásainkat.
Az EFA csoport is részt vett a nemzetközi gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozón.
A világ leggyorsabb ipari kapuját gyártó német EFAFLEX cég gyorskapuit forgalmazó EFAFLEX Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Köbli Attila válaszolt kérdéseinkre.
Megosztás

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved