EFA-SmartConnect®

Médium:
Publikálás dátuma:
2021. Apr. 20.

Az EFAFLEX SmartConnect® technológiával ipari kapuja készen áll az IPAR 4.0-ra.

A német EFAFLEX GmbH 1974 óta kizárólag gyorsmozgású ipari kapukkal foglalkozik. A gyártó termékei 1993-tól elérhetők Magyarországon, 16 éve pedig közvetlenül az EFAFLEX Hungária Kft. kínálatában. A magas szintű saját kutatás-fejlesztés az EFAFLEX-nél a vállalati filozófia alapja.

 

Digitális jövő

Az EFA-SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója létrehozta az ipari kapuk intelligens hálózatát. A felhasználóbarát, minden paraméter távoli, kényelmes beállítását biztosító, érintésmentesen használható EFA mobiltelefonos alkalmazás az EFAFLEX ipari kapuk számos egyedi beállítását teszi lehetővé. A rendszer teljes kiépítése után a modul valós idejű adatelemzéssel előre jelzi a pontos karbantartási intervallumokat, megelőzhetővé teszi az üzem közbeni meghibásodásokat. A felhasználók pontos visszajelzést kapnak a kopóalkatrészek cseréjének szükségességéről. A hibamemória és az aktuális hibaüzenetek távoli elérésével lehetőség nyílik a hibát kiváltó okok elemzésére. Cél az EFAFLEX-partnerek gyors kiszolgálása, a 100%-os üzemhányad elérése.

Biztonságos digitalizáció

Az ipar felgyorsult digitális fejlődése során nem elegendő a jövőbiztos technológiák megléte, szükség van megbízható adatbiztonsági rendszerre. Az EFA-SmartConnect® modul továbbítja az ipari kapuk aktuális állapotjelentését az alkalmazáshoz biztonságos WLAN hálózaton, vagy GSM modulon keresztül, ahonnan a felhasználó saját döntése szerint meghatározhatja a továbbítandó adatokat, kiegészítheti szabad szöveges információkkal, megjegyzéssel és fotókkal.

Okos megoldások összekapcsolása

Az EFAFLEX ipari kapuk digitalizációjából származó előnyök egyike a helytől független működési paraméterek beállításának lehetősége. Bármikor, bárhonnan optimalizálható az ipari kapu működtetése. Ugyanakkor az EFAFLEX ipari kapuk digitalizációval az ipari kapuk karbantartása időtakarékossá válik. Jelentősen csökken a funkcióellenőrzésekhez, szervizigényhez és a hibaelhárításhoz szükséges idő üzemzavar esetén. Számos, az intelligens rendszerrel felszerelt ipari kapu összekapcsolható hálózaton belül, majd ezt követően működésük egymással összehangolható. Beállítható és ütemezhető a kapuk működése egymással és más az IPAR 4.0-ra kész berendezésekkel.

Az IoT rendszeren keresztül összekapcsolt eszközök működtetése, a folyamatok tervezhetősége végtelen lehetőséget biztosít a vállalati működés hatékonyságának növeléséhez. Az összekapcsolható kapuk száma úgy is növelhető, hogy akár több hálózat működik párhuzamosan. A német gyártó elsőként ismerte fel, hogy a kapuk energiahatékonysága mellett a csatlakozás az IPAR 4.0 világába egy újabb lépés az innovatív termelési és logisztikai folyamatok elérése és a fenntarthatóság érdekében. A világ bármely részében, ha EFAFLEX gyorsmozgású kaput vásárol, akkor egy innovatív mérnöki művészetnek a birtokába jut.

Meglévő EFAFLEX kapuk bővítése

Igény esetén a modul telepíthető a meglévő EFAFLEX kapuk vezérlőjébe. Az EFA-SmartConnect® használatával a már működő ipari kapuk felismerése és működtetése is megvalósítható a QR-kóddal, sorozatszámmal és hozzáférési adatokkal rendelkező kártya beépítésével. A régebbi EFAFLEX kapukat egyszerűen hozzá lehet adni a hálózathoz az alkalmazáson keresztül, hogy a partnerek hasznosíthassák ennek az innovatív IoT modulnak az előnyeit. Az EFAFLEX az élelmiszer-, a gyógyszer-, a vegyipar és a kereskedelem szereplőinek gyárt gyorsmozgású, energiahatékony, egyedi vagy speciális ipari kapukat. Az EFAFLEX Hungária Kft. kínálatát kibővítettük a speciális tűzgátló kapukat és automata szállítópálya tűzgátló lezárásokat gyártó német STÖBICH vállalat termékeivel, továbbá cégcsoportunk részeként, az EFA GLOBAL DOCKING Kft.-vel az egyéb ipari kapuk, kamiondokkolók, ütközésvédelmi rendszerek széles spektrumát kínáljuk a partnerek részére.

EFAFLEX Hungária Kft.
Telefon: +36 1 789 5508
E-mail: info@efaflex.hu
www.efaflex.hu

Supply Chain Monitor

További bejegyzések
Az EFA csoport is részt vett a nemzetközi gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozón.
A világ leggyorsabb ipari kapuját gyártó német EFAFLEX cég gyorskapuit forgalmazó EFAFLEX Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Köbli Attila válaszolt kérdéseinkre.
A gyógyszeripar szigorú követelményeket támaszt az ipari kapuk minőségével szemben. Az EFAFLEX nagy-légtömörségű tisztatéri gyorskapuk
Megosztás

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved