Robbanásveszélyes területekre fejlesztett ipari gyorskapuk, kifejezetten EX területeken történő használatra az 2014/34 / EU ATEX irányelvnek megfelelően. Alkalmasak akár a 1., 2., 21. és 22. EX védelmi zónák esetén. Minden elektromos alkatrész (a kapcsolószekrény kivételével) rendelkezik ATEX minősítéssel.
Két különböző kapurendszer, mindkettő szabványos fénysorompóval és biztonsági vészkioldóval rendelkezik.

ATEX

  • EFAFLEX ATEX gyorsmozgású ipari kapu mely alkalmazható az 1., 2., 21. és 22. Ex védelmi zónákban
  • Minden mechanikus és elektromos alkatrész ATEX tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Két kapurendszer, amelyek pontosan illeszkednek az ATEX alkalmazási területhez
  • Alapfelszereltség a frekvencia átalakító és mikroprocesszoros vezérlő rendszer valamint a fénysorompó és a vészkioldó

EFA-SST EX®

Robbanásveszélyes területekre tervezett ipari kapu, alkalmazható beltéri és kültéri használatra. A standard kapulapot duplafalú alumínium lamellák alkotják, melyek kicserélhetők átlátszó lamellákra (opcionális). A kapulapvezetés során a spirálban nem érnek össze a feltekeredő kapulapok, így minimális a kopás.

Katalógus

ATEX Series

Robbanásveszélyes területekre tervezett ipari kapu

Letöltés

EFA-SRT EX®

Ez a beltéri kapu az 1., 2., 21. és 22. robbanásvédelmi zónában történő használatra alkalmas. Erős igénybevételre tervezve. Alapfelszereltség a frekvencia átalakító és mikroprocesszoros vezérlő rendszer, a dinamikus kapulap feszítés és a tokban elhelyezett rugós szükségnyitást biztosító berendezés.

Katalógus

ATEX Series

Robbanásveszélyes területekre tervezett ipari kapu

Letöltés

EFA-SmartConnect®

Az EFA- SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója létrehozta az ipari kapuk intelligens hálózatát. A felhasználóbarát EFA iOS és Android alkalmazás az EFAFLEX ipari kapuk számos egyedi beállítását teszi lehetővé érintésmentesen a Partnereink számára. 

Katalógus

EFA-SmartConnect®

SmartConnect® IoT modul

Letöltés