A kajak-kenu sportág fiatal tehetségeit támogatja az EFAFLEX Hungária Kft.

Az EFAFLEX Hungária Kft. szívügye a kajak-kenu sportág tehetséges fiataljainak támogatása.
Az 2019-ben indult körmendi Bereki Bárkás Egylet Kenu Szakosztály támogatási program nem az első vállalásunk, a támogatást évről évre folytatjuk. A Csepeli Kajak-Kenu Egyesület utánpótlásában versenyző sportoló, Szkárosi Laura is a cégünk kajak-kenus ifis pártfogoltja.

Augusztus 23-27 között zajlott a kajak-kenu világbajnokság Duisburgban. „A valaha volt egyik legerősebb világbajnokság lesz” – nyilatkozta Hüttner Csaba, viszont a magyar sportolók most se okoztak csalódást és 3 arany-, 5 ezüst- és 4 bronzéremmel gazdagították a hazai éremgyűjteményt.
Most izgatottan tekintünk a jövőbe, hisz “már Párizsra fókuszál a magyar kajak-kenu sportág”. A 2024-es párizsi olimpia kvalifikációs menetrendjének kihirdetésével jelenleg a legfontosabb a felkészülési stratégia, az edzési tervek teljesítése.

https://kajakkenusport.hu/hir/a-valaha-volt-egyik-legerosebb-

https://kajakkenusport.hu/hir/elindultunk-parizs-fele?fbclid=IwAR2JbLMVf_9elXn4FeVsRs4yZlHeCDNDVNGdeBZk0BNUi0AhKasmFUE4N2Q

További bejegyzések
Az EFA csoport is részt vett a nemzetközi gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozón.
A világ leggyorsabb ipari kapuját gyártó német EFAFLEX cég gyorskapuit forgalmazó EFAFLEX Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Köbli Attila válaszolt kérdéseinkre.
A gyógyszeripar szigorú követelményeket támaszt az ipari kapuk minőségével szemben. Az EFAFLEX nagy-légtömörségű tisztatéri gyorskapuk
Megosztás

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved