Gyorsmozgású feltekeredő ipari kapu EFA-SRT® EC

EFA-SRT® EC

EFA-SRT® EC (Easy Clean) ipari gyorskapu élelmiszeripari alkalmazásra fejlesztve

  • Könnyű tisztíthatóság 
  • Helytakarékos beépíthetőség 
  • Kiváló ár/érték 
  • Rozsdamentes acél kivitel 
  • Nyitás akár 2,0 m/sec 
  • Zárás akár 0,75 m/sec 
  • 150 000 nyitási ciklusra tervezve 
  • Standard méretek max. Sz=3.500mm x Ma=3.750mm

Élelmiszeripari alkalmazásra tervezett ipari kapu

A higiénikus gyorsmozgású feltekeredő kapu

Az ipari kapu fejlesztése az élelmiszeriparral szoros együttműködésben történt. EFA-SRT® EC a legnagyobb higiéniai követelményű (pl. az élelmiszer szektor) területekre optimalizált, alkalmazható minden beltéri nyílás zárására.

EC elve az »Easy Clean« - a könnyen tisztítható felület

A teljes kapuszerkezet nemesacél kivitelben készül. Az elasztikus függöny megfelel a HACCP- és FDA-előírásoknak. Kis beépítési hely esetén az EFA-SRT® EC jól alkalmazható. A tisztíthatóság érdekében a tokfedél reteszelései könnyen felnyithatók és felhajthatók. A teljes belső terület gőzsugárral elérhető.

Ez az EFAFLEX Easy Clean!

Cél a könnyebb tisztíthatóság

A kaputengely burkolata ferde, hogy a folyadékok lefolyhassanak és ne csöpögjön rá a pályatestre vagy az élelmiszerekre. Ezek a burkolatok egyszerűen elfordíthatók. Így az alsó oldalak könnyen megtisztíthatók és maga a feltekerő tengely is jól elérhető.

Higénikus részletmegoldások

Az EFA-SRT® EC szerkezete egészen a legapróbb részletekig átgondolt. Ennek a higiénia követelményeknek megfelelő ipari kapunak az ellensúlyok segítségével történő súlykiegyenlítését egy speciális bevonat védi a korrózió ellen. A mikroprocesszorok és frekvenciaátalakítók elektromos és elektronikus szerkezeti elemei egy kapcsolószekrényben - V2A, IP 65 védelmi osztály - vannak elhelyezve.

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!

Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és a betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia - nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner, mely a kapu előtti 10x10 m2-es területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát. A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozza az eső, a hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók. Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.

Katalógus letöltése

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved