Marketing célú

MARKETING CÉLÚ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS ÉS HOZZÁJÁRULÁS

Belépőjegy igényléssel kapcsolatos adatkezelés

  1. Az adatkezelés jogalapja a belépőjegy igénylés esetén az érintett hozzájárulása, amelyet az érintett a EFAFLEX Hungária Kft. honlapján a „belépőjegy igénylés” során a megfelelő jelölőnégyzet kipipálásával ad meg adatainak kezelésére vonatkozó tájékoztatást követően.
  2. A belépőjegy igényléskor az érintett hozzájárul, hogy a EFAFLEX Hungária Kft. hírlevelet küldjön az igénylés során megadott email címre, amennyiben a felhasználó (érintett) a weboldalon a „A belépőjegy igénylésével hozzájárulok, hogy az EFA cégcsoport adataimat marketing célra felhasználhassa.” jelölőnégyzet kipipálja.
  3. Az érintett kör a belépőjegy igénylés esetén: minden olyan jogi és természetes személy, aki a EFAFLEX Hungária Kft.-tól belépőjegyet kíván igényelni és hozzájárulását adja személyes adatainak kezeléséhez.
  4. A kezelt adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, cégnév.
  5. Az adatkezelés célja az érintett tájékoztatása a EFAFLEX Hungária Kft. szolgáltatásairól, termékeiről, az azokban bekövetkezett változásokról, tájékoztatás hírekről, eseményekről.
  6. Az adatok címzettjei (akik megismerhetik az adatokat): a EFAFLEX Hungária Kft. vezetője, ügyfélkapcsolatot ellátó munkatárs, a EFAFLEX Hungária Kft. weblapjának üzemeltetését ellátó adatfeldolgozó munkatársai.
  7. Az adatkezelés időtartama a belépőjegy esetén az érintett kérelmére történő törlésig.
  8. Az érintett a hírlevélről bármikor leiratkozhat, illetve kérheti regisztrációja (személyes adatai) törlését. A hírlevél leiratkozás az érintett részére megküldött elektronikus levelek láblécében elhelyezett leiratkozási linkre kattintva, vagy a EFAFLEX Hungária Kft. székhelyére megküldött postai levélben történik.

EFAFLEX Hungária Kft. | 2030 Érd Sulák utca 2/a. | info@efaflex.hu | www.efaflex.hu

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved