Márkatörténet

Az EFAFLEX ipari kapuk

A német EFAFLEX GmbH az első a világon, amely az 1974-es cégalapítás óta kizárólag gyorsmozgású kapukkal foglalkozik. Ez a mély elköteleződés tudatos és kockázatos volt! Ebből a hitből, kitartásból, vízióból adódik az EFAFLEX előnye az első naptól kezdve. Ma az EFAFLEX a gyorsmozgású ipari kapuk vezető gyártója a világon.

Az EFAFLEX ipari kapuk széles változata kapható világszerte úgy, mint hőszigetelt spirálkapuk, gyorsmozgású feltekeredő ipari kapuk, élelmiszeripari gyorskapuk, tisztatéri gyorskapuk, robbanásbiztos gyorskapuk, betörésbiztos gyorskapuk, gépvédelmi gyorskapuk harmonikakapuk, intralogisztikai folyamatokat támogató ipari kapuk. Számos egyéb speciális ipari kaput gyárt az EFAFLEX az ipari, kereskedelmi és logisztikai szektor számára.

 

EFAFLEX 47 éve töretlen siker

A világ 5 kontinensén, 16 éve hazánkban is jelenlévő, 47 éves EFAFLEX minden szegmens számára kínál optimális ipai kapu megoldást.

A vállalat ma már világszerte több mint 1200 munkatársat foglalkoztat. Az EFAFLEX székhelye a bajorországi Bruckbergben található. Az EFAFLEX innovatív és kreatív német mérnöki tudást kínál. A világ bármely részében, ha EFAFLEX gyorsmozgású kaput vásárol, akkor ennek az innovatív mérnöki művészetnek a birtokába jut.

A saját kutatás és fejlesztés az EFAFLEX-nél a vállalati filozófia fontos része, így gondoskodva a folyamatos előre lépésről.

A legújabb fejlesztés, az EFAFLEX ipar 4.0 technológiájával, az EFA-SmartConnect® eszköz, mellyel a legmegbízhatóbb ipari kapukat hívta életre a vállalat, elhozva az okos ipari kapuk világát. Az EFA-SmartConnect® modul biztonságos adatátviteli utakkal és egy saját alkalmazással javaslatokat tesz a kapuk javítási időablakára, megvalósítva a prediktív karbantartási technológiát.

Minőség

Az EFAFLEX 2005 óta rendszeresen teszteli gyorsmozgású ipari kapuit az IFT – nemzetközileg akkreditált és bejelentett német tesztlaboratórium – által a tartósság és a teljesítmény szempontjából. A legfrissebb vizsgálati jelentésben az EFA-SST®, az EFA-STT® és az EFA-SFT® EFAFLEX gyorsmozgású ipari kapuk tartósság és teljesítmény szempontjából kitűnő értékelést kaptak, miután több mint egymillió nyitási és zárási ciklust sikeresen teljesítettek.

Az EFAFLEX Gmbh székhelye a bajorországi Bruckbergben található. Innen látják el az értékesítési hálózatot, amely 1994 óta öt kontinensre terjed ki

A tradition of quality since 1986.: 1974 óta kizárólag ipari kapukkal foglalkozik

5 kontinens

1200 munkatárs

A világ leggyorsabb ipari kapuja