REFERENCIÁK EFA-SST® EFA-SFT®

Kulcsfeladat, hogy a tömegközlekedés működése zökkenőmentes legyen. Az EFAFLEX harmonikakapuk megbízható működésükkel nap mint nap biztosítják a járművek szerelőműhelybe vagy kocsiszínbe való bejutását. A gyorsmozgású spirálkapuk és turbókapuk megbízható zárást biztosítanak a pályaudvarok személybejáróinak lezárására. 

Vasútállomás, tömegközlekedés

  • Megbízható, alacsony karbantartásigényű ipari kapumegoldások
  • Az EFAFLEX harmonikakapuk régi épületek esetén is alkalmazhatók, ahol a beépítési lehetőségek korlátozottak
  • Az EFAFLEX ipari kapuk az épületek homlokzatának megfelelő színnel rendelhetők

EFA-SST®

A vasútállomások gazdaságos üzemeltetése megvalósítható az EFA-SST® hőhídmentes, hőszigetelt spirálkapuk alkalmazásával. A tömegközlekedési létesítmények biztonságos zárása alapvető fontosságú az üzemeltető számára. Az EFAFLEX klasszikus spirálkapuk gyors nyitási és zárási sebessége hozzájárul az energiatakarékos és biztonságos üzemeltetéshez.

Katalógus

EFAFLEX SST®

Energiahatékony gyorsmozgású spirálkapu

Letöltés

EFA-SFT®

Az EFAFLEX harmonikakapuk kaphatók hőszigetelt változatban, hőhídmentes acélprofilokkal EFA-THERM® lamellákkal, háromrétegű PMMA üvegezéssel vagy szigeteletlen változatban. Gyors, robusztus, gazdaságos, minimális helyigényű. A vízszintes harmonikamozgással azonnal szabaddá teszik a teljes kapumagasságot.

Katalógus

EFA-SFT®

EFA-SFT®

Letöltés

EFA-SmartConnect®

Az EFA- SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója létrehozta az ipari kapuk intelligens hálózatát. A felhasználóbarát EFA iOS és Android alkalmazás az EFAFLEX ipari kapuk számos egyedi beállítását teszi lehetővé érintésmentesen a Partnereink számára. 

Katalógus

EFA-SmartConnect®

SmartConnect® IoT modul

Letöltés

Referenciák