Gyorsmozgású feltekeredő ipari kapu EFA-SRT® ECO

Az eredeti

Az új generáció

Világszerte emelkedő energiaárak EFAFLEX-t arra kényszerítették, hogy a gyorsmozgású spirálkapukat a csarnokzárásokhoz teljesen újra tervezzék. A műszaki újratervezés hangsúlyozza a kapulap fizikai tulajdonságainak megjavítását valamint a funkcionalitás optimalizálását.

Jövőbe mutató: EFA-THERM®-lamellák

Világszerte első gyártóként mostantól kezdve szériaszerűen termikusan leválasztott EFA-THERM® szigetelő lamellákat kínálunk az EFA-SST® kapukhoz. Így a kapumérettől függően egy kiváló, 0,7 és 1,4 W/m²K érték közötti hőszigetelés érhető el. Az új kapulap rendkívül robusztus, hosszú élettartamú, szigetelt és hangtompító. A kívánt fénybeeséstől függően az Ön EFA-SST® kapujának kapulapjába tetszés szerinti sok EFA-CLEAR® átlátszó akril üveg lamellát építünk be.

A világ leggyorsabb ipari kapuja EFA-THERM® lamellákkal

  EFA-STT® CR egy pillantásra

  • A kapulap 70%-ban kristálytiszta akril üvegből áll.
  • Majdnem légzáró
  • Anyagzsilipekhez is való
  • Nyitás akár 2,5 m/sec
  • Zárás akár 0,75 m/sec
  • Max. 200.000 teherváltás évente
  • Standard méretek max. Sz=4.000mm x Ma=5.000mm

 további tájékoztatások

Hang-/hőszigeteléssel

Legnagyobb gazdaságosság - legjobb minőség által

A gazdaságosság legfontosabb tényezőinek egyike ma egyre inkább fontosabb mint valaha: az energia! Az emelkedő árakkal és a nyersanyagokkal való bizonytalan ellátással az EFAFLEX-nél szembeállítunk valamit: kapuink gyors nyitási és zárási sebességei által csak kevés energia távozik kívülre vagy vesz el két tér között. Az EFAFLEX gyorsmozgású kapukkal Ön hatékonyan csökkenti az energiaköltségeket! A gyorsmozgású kapuk első gyártójaként felkínáljuk Önnek az EFA-SST® kapukat mostantól kezdve szériaszerűen termikusan leválasztott EFA-THERM®-lamellákkal. Ezek jelentősen megjavítják a hőszigetelést és ezáltal csökkentik az energiaköltségeket.

Individuális kapulap-kialakítás

Individuálisan alakítható

Az alumíniumszínű standard bevonaton kívül a lamellákat, valamint a kapu acél részeit kívánságra a RAL rendszer minden színére lakkozzuk. Így a kapuk építészetileg tökéletesen hozzáilleszthetők minden homlokzathoz vagy az Ön cégszínében ragyognak és gondoskodnak a cégtelep reprezentatív megjelenéséről.

Önjavító kapulap

Gyors és biztonságos: EFA-ACS®

EFAFLEX a gyorsmozgású kapuk világszerte egyedüli gyártójaként fix kapulapból és egy aktív ütközésvédelmi rendszerből álló kombinációját kínálja. EFA-ACS® megőrzi a kaput nem csak a károktól és ezáltal az üzemkieséstől és a javításoktól, hanem teljesen automatikusan néhány másodpercen belül elvégzi az önjavítást is! Ha megtörténik egy ütközés, az Ön kapuja a jövőben ennek ellenére azonnal ismét használatra kész.

Így működik az aktív ütközésvédelmi rendszer

Egy ütközés esetén az egymással oldható kötésű lamellák sértetlenül kinyomódnak a megvezetésből. Egy induktív érzékelő regisztrálja ezt és a lelassított fölfelé mozgás közben a kapulap belső és külső csuklópántjait újra biztonságosan és helyesen összeilleszti.

Tökéletes kapulap megvezetés

A kapulap megvezetés perfekciója

Ezerszer másolva - még mindig elérhetetlen. A kapulap nem egy tengelyre tekerődik fel, hanem a szabadalmaztatott EFAFLEX spirálokban helytakarékosan távol tartva egymástól. Ez a működési elv egy sor egyedülálló előnyöket garantál Önnek: csak ez az egyedülálló konstrukció köti ilyen jól egymással össze a legnagyobb nyitási sebességeket, a hosszú élettartamot és az effektivitást.

Ovális spirál és alacsony szemöldök

EFAFLEX gyorsmozgású spirálkapukat kínál Önnek különböző kivitelekben. A kör formájú körspirál a standard és egyúttal a megoldás is a leggyorsabb nyitási és zárási időkhöz. Ha a kapu fölött kevés a hely, válasszon az S szériájú sok kaputípus közül, a két helytakarékos változat, az ovális spirál és az alacsony szemöldök közül is.

Biztonsági berendezések

Abszolút biztonsággal

Az EFAFLEX gyorsmozgású kapuk Önnek természetesen a biztonság területén is a legmagasabb standardot garantálják. EFAFLEX a gyorsmozgású kapuk vezető gyártójaként felelősségének tudatában van! Ezért a mi igényünk, hogy a biztonság területén is úttörőmunkát végezzünk. Rendszereink Önnek jelentősen nagy biztonságot nyújtanak - mind a személyek, mind pedig a rakomány és maga a kapu számára is.

Egyedülálló rendszerek - a több biztonsághoz

Nem csupán maguk a kapuk felelnek meg EFAFLEX-nél a legnagyobb igényeknek. A hozzátartozó biztonsági rendszerek is egyedülálló előnyöket nyújtanak. EFA-SCAN®, az EFAFLEX házból származó legújabb szabadalom, világszerte az első lézerszkenner a kapunál használatnál és ennél impulzusadó és biztonsági rendszer is egyben.