Nagy-légtömörségű tisztatéri turbókapu EFA-STT® CR

A leggyorsabb tisztatéri kapu

EFA-STT® CR tisztatéri turbókapu

  • A kapulap 70%-ban kristálytiszta átlátszó akril lamellákból áll
  • Szinte hermetikusan légzáró
  • Tisztatéri zsilipekhez alkalmazható
  • Nyitás akár 2,5 m/sec
  • Zárás akár 0,75 m/sec
  • 200 000 nyitási ciklusra tervezve
  • Standard méretek max. Sz=4.000mm x Ma=5.000mm

Panorámás kapu, turbó sebesség

Ha a legfontosabb a gyorsaság úgy a legjobb megoldás az EFA-STT® CR átlátszó tisztatéri turbókapu. A szabadalmaztatott spiráloknak köszönhetően ez a gyorsmozgású kapu akár 2,5 m/sec sebességgel megbízhatóan nyit és zár. Különösen akkor alkalmas, ha minimálisra kell csökkenteni a nyomás- és légkörcserét, pl. inertizálásnál a száraz tűzmegelőzéshez. Egy standard EFA-STT® kaputól eltérően ennek a tisztatéri kapunak a tömítése az ú. n. labirinttömítés. Az egyfalú átlátszó lamellákból álló fix kapulap feltekeréskor nem ér össze, nem történik kopás a lamellák felületén. Ennek köszönhetően az EFA-STT® CR széria akár 4x5 méteres kapuméret esetén is éveken keresztül átlátszó marad!

Biztonsági berendezések

Ütközésvédelem az ipari kapuk világában?

Igen! EFAFLEX fejlesztéssel!
Az előforduló ütközések 90% -a az ipari kapuk alsó tartományában történik. Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket az EFAFLEX kifejlesztette a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács megoldást. A rendszer önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített védelem, az. EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékelni. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-STT® turbókapu alaptartozéka az infravörös fényrács (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló lézertechnológia – nagyobb biztonság

További EFAFLEX fejlesztés az EFA-SCAN® lézerszkenner a kapu előtti 10x10 m2 területet érzékeli. A terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes ez az eszköz. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát. A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozzák az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazható. Az innovatív lézertechnológia garantálja a kapuk problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapuk a piac legmagasabb szintű biztonsági standardját biztosítják a megrendelőknek – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, és természetesen a kapu számára egyaránt. Rendelje meg az EFA-SCAN® fejlesztésünket új vagy meglévő EFAFLEX ipari kapujához.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés, e-mail küldés:

Ehhez az EFAFLEX ipari kapuhoz megrendelhető az EFA-SmartConnect® modul, így ipari kapuja hálózatra kapcsolódva készen áll az IPAR 4.0-ra!