Gyorsmozgású hőszigetelt ipari spirálkapu EFA-SST® Efficient

EFA-SST® Efficient gyorsmozgású spirálkapu

  • Keskeny keret a helytakarékos beépítés érdekében
  • Alacsony karbantartási igény a láncmeghajtásnak köszönhetően
  • DIN V ENV 1627-1630: 1999-04 szerinti WK 4 ellenállási osztály
  • Nyitási és zárási sebesség 0,5 m/s
  • 150 000 működési ciklusra tervezve 
  • Max. méretek, Sz=4.000 mm, Ma=5.130 mm
  • Az ift Rosenheim tesztelte és hitelesítette

Itt az idő, cserélje le hagyományos ipari kapuját

Egyedülálló: vékony keret és WK 2 osztályú betörés elleni védelem

Az EFA-SST® Efficient helytakarékos, nagy sebességű spirálkapu, melyet kis beépítési hely esetén is alkalmazni lehet. A szigetelt ajtólap és a lánchajtás lehetővé teszi a kompakt, keskeny tokméretet. Az EFAFLEX Efficient kis karbantartás-igényű, a meghajtórendszernek köszönhetően megfelel a WK 2 osztálynak. Becsukódáskor automatikusan betörés-ellenálló lezárás történik. Ez az ipari kapu tartós, a kopás minimális mivel a kapulap lamellákból áll, melyeket egy zsanérlánc köt össze. A menetgörgők a csuklópántrögzítőhöz vannak rögzítve, a kapu a nyitási és a zárási mozgás közben átsiklik a függőleges, spirál alakú vezetőkön. Ennek további eredménye a minimális zaj, az elhanyagolható mértékű kopás. Ennek az EFAFLEX ipari kapunak hosszabb az élettartama mint a hagyományos ipari kapuké.

Pályázati lehetőség ipari kapu cseréjére - Akár kisvállalkozói pályázat segítségével lcserélheti ipari kapiut

Az EFAFLEX Hungária Kft. együttműködési megállapodást kötött a MANHATTAN Akadémia Kft.-vel, annak érdekében, hogy segítséget kapjanak Partnereink az ipari kapuk esetén lehívható pályázati lehetőségek megismerésében valamint tanácsadást a pályázat elkészítsében.

Kerüljünk kapcsolatba

Ehhez az EFAFLEX ipari kapuhoz megrendelhető az EFA-SmartConnect® modul, így ipari kapuja hálózatra kapcsolódva készen áll az IPAR 4.0-ra!