Gyorsmozgású feltekeredő turbókapu EFA-STR®

A világ leggyorsabb kapuja

EFA-STR® feltekeredő turbókapu

  • Nyitás akár 4,0 m/sec
  • Zárás akár 1,0 m/sec
  • A legjobb szélterhelhetőségű kapu
  • EFA-ACS® opcionálisan önjavító kapulappal
  • Biztonsági berendezésekkel – opcionális
  • 250.000 nyitási ciklusra tervezve
  • Standard méretek max. Sz=7.000mm x Ma=6.000mm

A világ leggyorsabb kapuja

A szabadalmaztatott spiráltechnika segítségével az EFA-STR® akár 4 m/sec hihetetlen sebességgel nyílik; ez világrekord! Az EFA-STR® alkalmazásával a logisztikai folyamat gyorsasabbá és hatékonyabbá válik. A leggyorsabb kapunk, egy spirál formájú kapulap megvezetés és a rugalmas kapulap kombinációja, garantálja az optimális közlekedést!

Nagy terhelhetőség és extrém stabilitás

Az EFA-STR® nem csak hihetetlenül gyors, hanem alacsony karbantartás-ígénye van, terhelhető és extrém stabil. Az oldalt megvezetett rugalmas kapulapot fel- és lemozgatja a hajtómű. A kapulap terhelésmentes. Egyenként kicserélhető, 4-mezős modulokból áll. Az egymástól 225 mm távolságra elhelyezett alumínium profilok merevítik a kapulapot.

Tökéletes kapulap megvezetés

Tökéletes kapulap megvezetés

Ezerszer másolva - és még mindig az első! A kapulap nem egy dobra tekeredik fel, hanem a szabadalmaztatott EFAFLEX spirálban helytakarékosan. A kapulap elemei soha nem érintkeznek egymással. Ez a működési elv egyedülálló előnyöket ad a felhasználó számára: csak ez az egyedülálló konstrukció egyesíti a legnagyobb nyitási sebességet, a hosszú élettartamot és a hatékonyságot. A spirálnak köszönhetően a kapu halk és kopásmentes müködésű - éveken keresztül megörzi kopásmentes, újszerű megjelenését.

Stabil kapulap

Rugalmas és egyúttal stabil

Az EFA-STR® kapulapja több szelvényből áll, amelyek esetén egyenként is kicserélhetők. Ez a megoldás csökkenti a javítási költségeket és az állásidőt. Maga a kapulap PVC bevonatos poliészter szövetből készül. Alumínium profilok tartják egymástól 225 mm-es távolságra az egyes szelvényeket, ezáltal gondoskodva a megfelelő stabilitásról. A rugalmas kapulapok egyedülálló kapcsolata, az alumíniumprofilos erősítés és az EFAFLEX spiráltechnika révén egy kiváló állóképességű gyors ipari kaput kínálunk az EFA-STR® termékünkkel.

Alkossa meg az elképzelésének megfelelő design-t!

Egyedi megjelenést ad cégének

Mindegy, hogy világító sárga, figyelmeztető piros, erős kék vagy semleges szürke. Kiválaszthatja a cégéhez vagy az épülethez illő színt. RAL 1021 repcesárga RAL 3000 tűzpiros RAL 5002 ultramarin kék RAL 7035 világosszürke

Biztonsági berendezések

Az abszolút biztonságért

Ahhoz, hogy előre el lehessen kerülni az összeütközéseket a kapu alsó tartományában, ahol az ütközések majdnem 90%-a történik, a TÜV által bevizsgált EFA-TLG® infravörös fényrács alkalmazása nyújt megoldást. A rendszer teljesen önfelügyelő. Közvetlenül az oldalsó kapu megvezetésekbe épített EFAFLEX védelem, az EFA-TLG® felügyeli a kapu zárási szintjét 2,5 m magasságig. A keresztező infravörös-sugarak létrehoznak egy közel síkszerű fényrácsot, amely akár még a legkisebb akadályokat is érintésmentesen érzékeli. Ha valami útban áll, a kapu zárómozgása azonnal megszakad ill. el sem kezdődik. A PREMIUM EFA-SST® spirálkapu alaptartozéka az infravörös fényfüggöny (EFA-TLG®) és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Egyedülálló rendszerek - a több biztonsághoz

Az EFAFLEX további opcionálisan választható fejlesztése a kapu előtti 10x10 m2 területet érzékelő EFA-SCAN® lézerszkenner, mely a terület szkennelésén túl irányfelismerésre is képes. Az EFA-SCAN® egyidejűleg impulzus adó és biztonsági rendszer is, megelőzve ezzel a piacon lévő minden más lézertechnológiát. A komplex számítógépes algoritmusok alkalmazása megakadályozzák az eső, hó vagy idegen fény által történő zavart. Az EFA-SCAN® tehát egyike azon kevés lézerszkennereknek, amelyek szabadban is alkalmazhatók. Az innovatív lézertechnológia garantálja az Ön kapujának problémamentes, biztonságos, villámgyors nyitását. Az EFAFLEX gyorskapújával Ön a piac legmagasabb szintű biztonsági standardja mellett dönt – biztonság az emberek, a járművek, a rakomány, es természetesen a kapu számára egyaránt.

Kerüljünk kapcsolatba

EFA-SmartConnect® modullal az EFAFLEX ipari kapuk készen az IPAR 4.0 – ra