Gyorsmozgású feltekeredő ipari kapu EFA-SRT®

Nagy igénybevételre tervezett beltéri kapu

EFA-SRT® ECO feltekeredő gyorskapu 

  • Univerzálisan alkalmazható 
  • Nagy teherbírás, állandó kapufeszítés
  • Szélterhelés 18 km/h
  • Ütközésvédelem opció 
  • Nyitás akár 1,5 m/sec
  • Zárás akár 0,75 m/sec 
  • 150 000 nyitási ciklusra tervezve 
  • Szükségnyitás rugó által
  • Standard méretek max. Sz=5.500mm x Ma=5.000mm

Nagy ígénybevétel - targoncakapu

Az EFA-SRT® nagy ígénybevételre tervezett univerzális feltekeredő kapu. Nem szélálló. Beltéri kapuként vagy meglévő egyéb ipari kapu mellett, kiegészítő csarnokzáró kapuként is alkalmazható. Minden olyan nyíláshoz, amelyen keresztül extrém gyakran járnak targoncák, az EFAFLEX gyorsmozgású feltekeredő kapu kiváló megoldás.

Kis beépítésihely-ígényű

A vékony tokszerkezetnek köszönhetően ez a feltekeredő gyorskapu beépíthető alacsony és keskeny beépítési hellyel rendelkező nyílásokba. A már meglévő kapuk cseréjére is ajánljuk az EFA-SRT ECO feltekeredő kaput.

Speciális kapulap alternatívák

Individuálisan alakítható

Mindegy, hogy világító sárga, figyelmeztető piros, erős kék vagy semleges szürke. A kapulap kialakításakor Ön a kapulapszínek sokaságából választhat: RAL 1021 repcesárga RAL 2008 narancs-világosvörös RAL 3002 kárminpiros RAL 5002 ultramarin kék RAL 6005 mohazöld RAL 7035 világosszürke RAL 9016 közlekedési fehér
Ezen túl lehetőség van egyedi nyomtatott kapulap kivitelezésére is. Marketing célokra remekül használható feltekeredő kapu.
A kapulapon átlátható vízszintes vagy függőleges ablakok is elhelyezhetők, megkönnyitve a gyakori átjárások esetén a szembeforgalom észlelését.

Helyezze el cége logoját, prémium termékének vagy szolgáltatásának nyomatát a kapulapon!

EFA-EAS® ütközésvédelem

Megbízható biztonság

Kívánságra a gyorsmozgású feltekeredő kapuját Ön elláthatja az EFA-EAS® indításvédelemmel. Ez a védőberendezés egy ütközés esetén megakadályozza a messzemenően drága károkat a kapulapon. Egy összeütközéskor a legalsó kapulap modul azonnal kétoldalt kinyomódik megvezetéseiből. Egy érzékelő jelzi ezt a vezérlésnek és azonnal leállítja a kapumozgást. Egy kézi emelő segítségével a kapulapot és a zárólemezt ismét visszavezetheti. Kapuja rövid időn belül újra használatra kész.

Ha minden ilyen egyszerű lenne

Az EAS-kivitellel elkerülheti a nem rentábilis állásidőket és logisztikája még hatékonyabban dolgozik. A védőberendezés ezen túlmenően csökkenti a javítási költségeit. Döntsön az EFA-EAS® mellett; időt, pénzt és sok idegeskedést takaríthat meg ezáltal.

Biztonsági berendezések

Abszolút biztonsággal

Az EFAFLEX gyorsmozgású kapuk Önnek természetesen a biztonság területén is a legmagasabb standardot garantálják. EFAFLEX a gyorsmozgású kapuk vezető gyártójaként felelősségének tudatában van! Ezért a mi igényünk, hogy a biztonság területén is úttörőmunkát végezzünk. Rendszereink Önnek jelentősen nagy biztonságot nyújtanak - mind a személyek, mind pedig a rakomány és maga a kapu számára is.

Egyedülálló rendszerek - a több biztonsághoz

Nem csupán maguk a kapuk felelnek meg EFAFLEX-nél a legnagyobb igényeknek. A hozzátartozó biztonsági rendszerek is egyedülálló előnyöket nyújtanak. EFA-SCAN®, az EFAFLEX házból származó legújabb szabadalom, világszerte az első lézerszkenner a kapunál használatnál és ennél impulzusadó és biztonsági rendszer is egyben.

Kerüljünk kapcsolatba

Ehhez az EFAFLEX ipari kapuhoz megrendelhető az EFA-SmartConnect® modul, így ipari kapuja hálózatra kapcsolódva készen áll az IPAR 4.0-ra!