REFERENCIÁK EFA-SST® EFA-SST® MS EFA-SRT EFA-STR® EFA-STT® EFA-SRT® MTL

Az autóipar gyártási és logisztikai folyamatai során eltérő funkciókat betöltő EFAFLEX gyorsmozgású ipari kapuk a hőszigetelt, hőhídmentes lamellával rendelkező spirálkapuk, az akár átlátszó kapulamellákkal gyártott turbókapuk, a biztonságos és gyors gépvédelmi kapuk. Az EFAFLEX gyorskapuk az EFA-SmartConnect® IoT modullal készek az IPAR 4.0-ra.

Autógyártó ipar

  • Prémium gyorsmozgású ipari kapuk magas használati intenzitásra tervezve
  • Nagy szélterhelés és szélnyomás ellenállóság
  • Gyors, akár 250.000 nyitási ciklus évente
  • Az ütközésvédelem opcionális, prémium kapuk esetén tartozék
  • EFAFLEX gépvédelmi kapuk a munkavállalók maximális védelmére
  • IPAR 4.0-ra kész IoT modullal a kapuk integrálhatók a gyártási folyamatokba

EFA-SST®

Az ipari épületek, gyártócsarnokok energetikai paraméterei alapvető költségtényezőt jelentenek a vállalatok számára. Az EFA-SST® spirálkaput a hőszigetelt, hőhidmentes kapulap és a gyors nyitási sebesség teszi rendkívül energiatakarékossá. Alacsony karbantartási igényük gazdaságos működtetést tesz lehetővé.

Katalógus

EFAFLEX SST®

Energiahatékony gyorsmozgású spirálkapu

Letöltés

EFA-STR®

Az EFA-STR® turbókapu akár 4 m/sec hihetetlen sebességgel nyílik; ez világrekord! Alkalmazásával a gyártási és logisztikai folyamatok gyorsabbá és hatékonyabbá válnak. A PREMIUM EFA-STR® turbókapu alaptartozéka az infravörös fényfüggöny és betörésbiztos mechanikus kapuretesz.

Katalógus

EFAFLEX STR®

A spiráltechnika és a rugalmas kapulap kombinációja révén az EFA - STR® akár 4,0 m/sec nyitási sebességgel a világ leggyorsabb kapuja

Letöltés

EFA-SRT®

Extrém magas targoncaforgalom esetén az EFAFLEX feltekeredő gyorskapu a legjobb kapumegoldás. A szilikonmentes PVC-ből vagy a PU-nal impregnált PES szövetből készült kapulap lehetővé teszi a speciális gyártási folyamatokban való alkalmazást. Végtelen műszaki paraméterrel rendelhető univerzális gyorskapu.

Katalógus

EFAFLEX SRT®

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SST® MS

Az EFA-SST® MS gyorsmozgású spirálkapu teljesíti a biztonságos, modern gépvédelmi kapukra vonatkozó követelményeket. Az opcionális padló tartórészek használatával önhordó, önálló elválasztó védőburkolatként alkalmazható. Az EFA-SmartConnect® modullal rendelve ez az ipari kapu az IPAR 4.0 folyamatokra kész.

Katalógus

EFA-SST® MS

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SRT® MTL

Az EFA-SRT® MTL kapu alkalmazható intenzív logisztikai vagy ipari folyamatokban időjárástól védett, zárt térben. Használatával elkeríthetők a veszélyes üzemterületek a dolgozók és a berendezések védelme érdekében. Az MTL gyorskapu kiegészíthető hagyományos EFAFLEX védelmi rendszerekkel (pl. biztonsági él, fénysorompó vagy kapuvonali TLG fényrács).

Katalógus

EFA-SRT® MTL

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-STT

Ez a kapu a legjobb megoldás, mikor a kapu használatakor fontos a másik oldal láthatósága vagy extra fény szükséges a gyártási folyamat során. A kristálytiszta akril panoráma lamellák révén az EFA-STT® kapulapja akár 70%-ban átlátszó! Az akár 8m x 7.8m beépítési méret széleskörű alkalmazást tesz lehetővé.

Katalógus

EFA-STT

Helytakarékos, kompakt gépvédelmi ipari kapu széria

Letöltés

EFA-SmartConnect®

Az innovatív EFA-SmartConnect® modullal a világ vezető gyorsmozgású ipari kapu gyártója, az EFAFLEX új dimenziót teremtett az ipari kapuk használatához, bekapcsolva gyorskapuit az IPAR 4.0 folyamatokba, a robotcellák és automata gyártósorok hálózatába, okos épületüzemeltetési rendszerekbe.

A modul alkalmazásával az EFAFLEX Hungária Kft. prediktív karbantartás szolgáltatást nyújt partnerei számára. Cél a közel 100 %-os üzemhányad, megelőzve a meghibásodások okozta üzemszünetet és költségeket.

Katalógus

EFA-SmartConnect®

SmartConnect® IoT modul

Letöltés

Referenciák