Hungária Kft.

A hagyományos kapuk cseréje EFAFLEX gyorskapukra energetikai
beruházásnak minősül az EKR-ben, mely akár éven belül megtérül.

További részletek

EFAFLEX Gyorsmozgású ipari kapuk

Az EFAFLEX az ipari kapuk fejlesztése során az eltérő alkalmazási területek mellett figyelembe veszi az ipari kapu várható használati intenzitását.

Efaflex
Premium

Efaflex
ECO

Efaflex
Basic

Idén 50 éves az EFAFLEX!

A német EFAFLEX gyorskapu gyártó céget 1974-ben alapították, és a „Fast Forward” mottó nem csupán a prémium gyorskapukat jellemzi, de kifejezi a gyártó múltját, valamint jövőbe mutató fejlesztéseit is.

Az iparág elmúlt 50 évét számos EFAFLEX innováció határozta meg - ismerje meg történetünket!
Elolvasom

EFAFLEX gyorsmozgású kapuk az eltérő ipari szektorokra fejleszve

Ismerjük a különböző ipari szektorok igényeit. A kereskedelem, a logisztika és valamennyi ipari szektor gazdasági szereplője megtalálja kínálatunkban a megbízható, gyorsmozgású EFAFLEX ipari kapuját.
Kaput nyitunk az ipari szektoroknak

GYORSMOZGÁSÚ KAPUK ELŐNYEI

Energiahatékonyság

Az EFAFLEX PREMIUM SST® gyorsmozgású ipari kapuk hőhídmentes alumínium vagy acél EFA-THERM® lamellákkal, CFC-mentes PU-hab hőszigeteléssel készülnek. Akár 0,74 W/m²K hőátbocsátási tényezővel rendelkeznek mérettől függően. A hagyományos ipari kapuk cseréje EFAFLEX gyorsmozgású kapukra az ipari épületek energiahatékonyságát növelő energetikai beruházás az EKR kritériumai szerint is. Az EFAFLEX gyorskapukkal megvalósítható energetikai beruházás megtérülése akár éven belüli, az energiamegtakarítás a beruházást követően hosszú éveken át a gazdasági társaságoknál marad.

Sebesség

Az EFAFLEX gyártja a világ leggyorsabb ipari kapuját. Az EFA-SST® PREMIUM gyorsmozgású spirálkapu sebessége: nyitás akár 2 m/sec, zárás akár 1,0 m/sec. A gyakorlatban a hagyományos szekcionált kapukat a rakodási folyamat megkezdésekor kinyitják és addig nyitva maradnak, amíg a folyamat véget nem ér. Az EFAFLEX gyorsmozgású kapuk a rakodási folyamat lassítása nélkül nyitnak és zárnak a targonca áthaladásakor, ezzel csökken a légcsere a kül- és beltér között. Az EFAFLEX ipari kapuk alkalmazásával jelentős fűtési és hűtési energiamegtakarítás érhető el.

Hosszú élettartam

Az EFAFLEX PREMIUM gyorsmozgású ipari kapuk – köszönhetően az EFAFLEX által szabadalmaztatott spiráltechnikának – akár 250 000 nyitási ciklust teljesítenek egy karbantartási intervallum alatt. Egy évet alapul véve, ez több mint napi 680(!) problémamentes nyitás-zárást jelent. Alapvető kérdés, hogy a beruházók, az építész és technológiai tervezők már az épületek tervezésekor tisztában legyenek azzal, hogy milyen előnyök és üzemeltetési költségmegtakarítás érhető el, ha alacsony karbantartásigényű megoldásokat választanak. Ma már nem elég csak a beruházási költségek optimalizálása.

Technológiai előny

Az EFAFLEX 1974-es alapításától fogva kizárólag ipari kapuk gyártásával foglalkozik. A német vállalat elkötelezett a saját kutatás-fejlesztés mellett. Ez az eltökéltség és kitartás számtalan innovációt hívott életre, melyek szabadalmaztatásával a vállalat megőrizte piacvezető szerepét. Az EFAFLEX nem áll meg, folyamatosan dolgozik az ipari kapuk továbbfejlesztésén, új megoldások létrehozásával minden ipari és logisztikai szektor igényeire. Az ipari és logisztikai vállalatok versenyképességének meghatározó kérdése az ipari és logisztikai folyamatok automatizálása, ennek alapvető eleme az IoT képes, az IPAR 4.0 folyamatokra kész EFAFLEX gyorskapuk alkalmazása.

Gazdaságosság

Egy PREMIUM EFAFLEX gyorsmozgású ipari kapu akár csak a következő egy évet vizsgálva olcsóbb választás, mintha egy hagyományos szekcionált ipari kapuval számolunk. A TCO úgy számítható ki, mint a kezdeti vételár plusz az üzemeltetési költségek az eszköz élettartama alatt. A jelenlegi energiakrízis miatt ezt a számítást ki kell egészíteni a berendezések energiahatékonyságával elérhető megtakarítások számításával. Az EFAFLEX ipari kapu gyors nyitási sebessége, a hőszigetelt kapulap nagy légtömörsége komoly energiamegtakarítást jelent.

Megbízhatóság

Az EFAFLEX gyorsmozgású ipari kapuk több mint 50 országban érhetők el világszerte. Az EFAFLEX Hungária Kft. 2005 alapítása óta értékesíti a német gyártó ipari gyorskapuit hazánkban. Több száz elégedett nagyvállalatot, valamint kis- és közepes vállalatot tudhatunk az ügyfeleink között. Büszkék vagyunk az évek során felépített partnerhálózatunkra. A megbízhatóság számunkra mégis abban mérhető a legjobban, hogy jelenleg is vannak használatban EFAFLEX ipari kapuk, melyek még a ’90-es években kerültek beépítésre.

A legnépszerűbb EFAFLEX termékek

További termékek

Hírek

Publikálva:
2023.08.30.
Az EFAFLEX Hungária Kft. szívügye a kajak-kenu sportág tehetséges fiataljainak támogatása. Az 2019-ben indult körmendi
Publikálva:
2023.07.12.
A magas megtakarítás a gyorsmozgású kapuk nyitási sebességének köszönhető. A gyorsmozgású ipari kapuk nagy nyitási és zárási sebessége miatt csökken a külső és belső tér között a légcsere.
Publikálva:
2022.05.02.
Nyissa meg 3D standunkat – a termékekre mutatva információkat kap az EFA cégcsoport rakodástechnikai újdonságairól.
További hírek

Referenciák

Referenciák megtekintése

Rólunk mondták

Kérjen cégére szabott ajánlatot mérnök értékesítő kollegáinktól

EFAFLEX Hungária Kft.
Az ipari gyorskapuk specialistája
Kapcsolat
Buda Center
1016 Budapest, Hegyalja u. 7-13.
Közösség
Copyright © 2024 EFAFLEX Hungária Kft. - All Rights Reserved